Mayso Orbaan-Luci

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pierdone

Sandu a király
2025. 03. 16.
88
121
LS karakter
Nathaniel Grimshaw
LV Karakter
-
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mayso Orbaan
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bug-os a gépjárművemnek az akkumlátorra mivel nehezen indul be.
Ki jött az első report-ra amit megindokolt azzal, hogy megy a kocsi nem ad fixet.
Ami eléggé hanyag ügy intézés volt meg se kérdezte, hogy mi is a teljes gond csak egyből le zárta a reportot.
Irtam egy második report-ot. Egyből ki jött megnézte saját szemével be inditotta a kocsit és látta, hogy buggos a kocsi és nehezen indul be. De nem adott fixet mivel: "[15:22] Admin 4 Luci: (( Nem adok erre fixet, beindul ))"
Amit nem értem, mivel nem tehetek arról, hogy lassan indul be voltam előtte szereltetni, 5 percet vártam és nem javult meg A PROBLÉMA.
Bármennyiszer teszem be szereltetni nem fog megjavulni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló admin-nak küldöm a logot az ügyröl, illetve a kettő reportot, meg a klippeket.
Megjegyzés:

Fent leirtam minden-t.

Szervusz!

Hát igazából sok hozzáfűzni valóm nincs, elsőre azért nem mentem ki, mert rád speceltem és láttam, hogy mész a kocsival. Másodjára kimentem megnéztem, beindult az autó, akkor miért adtam volna fixet. Külön a szerelőbe van egy olyan opció, hogy kisfeszültségű akksi, azt is kikell pipálni és akkor valszeg megoldotta volna a problémát. Semmi baja nem volt az akksidnak, azt jelezte volna a műszerfal. További hozzáfűzni valóm nincsen, - várom a bírálatot.

• Haha
Reactions: Pierdone
Remek, és ha semmi baja nem volt az aksinak, akkor szerintem miért indult be olyan lassan?

Első reportban is le irtam érthetően, hogy mi a gond.
Azt is leirtam neked, hogy [2025-11-22 15:23:05] [Output] : [15:23] Mayso Orbaan: (( de hiába fixelem ))
[2025-11-22 15:23:09] [Output] : [15:23] Mayso Orbaan: (( most voltam szereltetni. ))

Probáltam 2x is szereltetni kisfeszültségű akksi-t de akkor se ment.

Utoljára szerkesztve:
Semmiben nem akadályozott az, hogy félperccel tovább kellett nyomnod a J betűt, ugyanúgy ment a kocsid, tehát ezt az egész PK-t nem értem. :) De okés, megvárjuk a birálatot.

Cső újra!

Valóban fennáll ez a hiba... Nem tudom hova tenni ezt a fajta ügyintézést. Számomra ez tipikusan olyan eset, hogy az Adminisztrátor leszeretné rázni az ügyet, minél gyorsabban szeretne megoldani, ami nem minden esetben jó hozzáállás, itt sem az... Legalább egy videót kérhettél volna tőle, Luci, hogy valóban mi a helyzet, ha már többször is állítja, hogy szerelő után sem működik normálisan az autó. Ez az ügy nagyjából fél-egy egész percig tartott, holott lett volna minek utánanézni.

A panasz jogos, az Adminisztrátort figyelmeztetésben részesítem a hanyag ügyintézése miatt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.