- 2025. 05. 24.
- 44
- 15
- 22
- LS karakter
- Alcide Scelsi
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kovács Patrik-nak hívnak, 22 éves vagyok.
Account ID-d?
>3481
Hány játszott perccel rendelkezel?
>8428
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>UCP
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Kovács Patriknak hívnak, 22 éves vagyok. Somogy megyében, egy faluban nőttem fel, és jelenleg is itt élek a szüleimmel. Emellett iskolába járok: már van érettségim és egy szakmám (bolti eladó), jelenleg pedig autószerelőnek tanulok. Az előző szakma számomra túl unalmas, monoton volt, igazi „droid-meló” érzését keltette. A mostani szakmámmal az a célom, hogy a szakmai vizsgán mindenképp ötösre végezzek. Ha ezzel megvagyok, szeretnék a jövőben egy saját vállalkozást indítani természetesen akkor, ha már elég tapasztalatot szereztem hozzá. A szerverre 2024-ben regisztráltam. Akkor még nem volt ilyen modern kliens, mint most örülök is, hogy ennyit fejlődött. A célom a szerveren az, hogy ha felvesztek adminsegédnek, minél több munkát tudjak beletenni, és idővel admin pozícióba kerülhessek. Most nyáron dolgozni is fogok, amint meglesz rá a lehetőség, de mellette ugyanúgy tudom hozni a formámat. Az RP világában már több éves tapasztalatom van, játszottam GTA 5 RP és egyéb mást MTA text nevezetű Roleplay világot is ki próbáltam, így összeségében 10 év + óta játszok ezeken a szervereken
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata, hogy teljeskörü segítséget, tanácsot nyújtson olyan játékosoknak, akik erre rászorulnak, szükségét érzik. Lehetőleg legjobb tudása szerint válaszolni minden feltett kérdésre, A reportok-ra mihamarabbi reagálást nyújtani, ezenfelül helytállni a csapatban és ott is fent tartani a barátságos környezet hangulatát. A szerveren példát mutatni a többi játékosok felé, és a saját RP-je is jó színvonalú. Hozzáállás a reportokhoz / közösséghez nem lenéző,flegma,alpári és még sorolhatnám, atkív a reportokban támogatja a közösséget, akár aktív Discrod / fórumon. Játékosbarát,de határozott ha kell.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd feladata a hozzáállása az efajta "munkakörhöz" és céljai vannak ezzel. Segítőkész a játékosokkal szemben és nem hirtelen haragú.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>DGH tag lenni már régóta szerettem volna, többször is írtam lapot de sajnos, egyszer adminjailt kaptam 2024 regisztrációm óta. Azért is szeretnék DGH tag lenni, mivel egyik barátomat hívtam egy másik szerverről játszani erre a szerverre, ő neki teljesen megtetszett a szerver és maradott is, immár egy frakcióban vagyunk és alacsony szinten
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>A szerver eléggé ismert számomra, mivel egy frakcióban voltam a legális részen (NNI) illetve TEK-be elfogadták a lapomat és most illegális FK-ban vagyok már lassna egy hónapja. Úgy gondolom a mostani játszott percemmel eléggé ki tapasztaltam itt a szerveren lévő dolgokat, alkalmas lennék erre a feladatkörre. Természetesen ha az adott player nem ismeri a mod-ot akkor a 0-ról körbe vezetném, minden szerverrel kapcsolatos információkat közölnék vele.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>3-4 óra
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza,autókereskedés,autósiskola, Azért ezeket mutatnám be hiszen a szerveren elengedhetetlen egy kezdő autó a játékosok számára, mivel fontosnak tartom hogy A-ból B-be el tudjanak jutni, ahova csak szeretnének. Városházát azért is említettem meg hiszen ott tudják a saját papírmunkát el intézni. Autósiskola szerintem magától értetendő.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitívumként említeném meg, hogy segítőkész, kedves, negatívként azt tudnám felhozni hirtelen forró fejű vagyok, de higgadt is vagyok illetve makacs
.png)