Maya Ruzha - Adminsegéd jelentkezés

• Thread starter Thread starter Muffi
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 69
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Muffi

Újonc
2025. 05. 24.
44
15
22
LS karakter
Alcide Scelsi
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>22 éves vagyok, Kovács Patrik-nak hívnak.
Account ID-d?
>3481
Hány játszott perccel rendelkezel?
>7301
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>UCP
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Kovács Patriknak hívnak, 22 éves vagyok. Somogy megyében, egy faluban nőttem fel, és jelenleg is itt élek a szüleimmel. Emellett iskolába járok: már van érettségim és egy szakmám (bolti eladó), jelenleg pedig autószerelőnek tanulok. Az előző szakma számomra túl unalmas, monoton volt, igazi „droid-meló” érzését keltette.
A mostani szakmámmal az a célom, hogy a szakmai vizsgán mindenképp ötösre végezzek. Ha ezzel megvagyok, szeretnék a jövőben egy saját vállalkozást indítani természetesen akkor, ha már elég tapasztalatot szereztem hozzá. A szerverre 2024-ben regisztráltam. Akkor még nem volt ilyen modern kliens, mint most örülök is, hogy ennyit fejlődött. A célom a szerveren az, hogy ha felvesztek adminsegédnek, minél több munkát tudjak beletenni, és idővel admin pozícióba kerülhessek. Most nyáron dolgozni is fogok, amint meglesz rá a lehetőség, de mellette ugyanúgy tudom hozni a formámat.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata, hogy teljeskörű segítséget, tanácsot nyújtson olyan játékosoknak, akik erre rászorulnak, szükségét érzik. Lehetőleg legjobb tudása szerint válaszolni minden feltett kérdésre, A reportok-ra mihamarabbi reagálást nyújtani, ezenfelül helytállni a csapatban és ott is fent tartani a barátságos környezet hangulatát. A szerveren példát mutatni a többi játékosok felé, és a saját RP-je is jó színvonalú .Hozzáállás a reportokhoz / közösséghez nem lenéző,flegma,alpári és még sorolhatnám, atkív a chaten és a reportokban támogatja a közösséget, akár aktív Discrod / fórumon. Játékosbarát,de határozott ha kell.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd nagyon segítőkész, nem hirtelen haragú és türelmes a munkájához és céltudatos.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Egy tiszta szívű gyereknek tartom magam, aki ha valamibe belekezd akkor céltudatosan csinálja és szorgalmasan.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>A szerver eléggé ismert számomra, mivel egy frakcióban voltam a legális részen (NNI) illetve TEK-be elfogadták a lapomat. Úgy gondolom a mostani játszott percemmel eléggé ki tapasztaltam itt a szerveren lévő dolgokat, alkalmas lennék erre a feladatkörre. Természetesen ha az adott player nem ismeri a mod-ot akkor a 0-ról körbe vezetném, minden szerverrel kapcsolatos információkat közölnék vele.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Ez sokszor a beosztásomtól függ, de szabadnapokon amikor nem kell menjek dolgozni akár 4-5 óra is előfordul.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza,autókereskedés,autósiskola, Azért ezeket mutatnám be hiszen a szerveren elengedhetetlen egy kezdő autó a játékosok számára, mivel fontosnak tartom hogy A-ból B-be el tudjanak jutni, ahova csak szeretnének. Városházát azért is említettem meg hiszen ott tudják a saját papírmunkát el intézni. Autósiskola szerintem magától értetendő.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitívumként említeném meg, hogy segítőkész, kedves, negatívként azt tudnám felhozni hirtelen forró fejű vagyok, de higgadt is vagyok illetve makacs​

Szia! A lapod átolvasásra került, friss jail miatt elutasítva!

• Szomorú
Reactions: Muffi
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.