Maya Ruzha - Adminisztrátori jelentkezési lap [muffi]

• Thread starter Thread starter Muffi
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 112
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Muffi

Újonc
2025. 05. 24.
44
15
22
LS karakter
Alcide Scelsi
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d:
>Kovács Patrik, 22 éves vagyok, 3481
UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)
>UCP , 60 perces NonRP jailt azért kaptam mert indoktalanul használtam X kalibert - ültetni szerettem volna, 120 mag van nálam és bérelni más playertől farmot, megbántam, de az ügy végeredményét hogy ezért nem lehet X kalibert viselni, azt kicsit nehezen fogadtam el.
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
>A szerveren fent töltött időből a 70%-át fordítanám admindutyra hetente - ez lehet több, kevesebb is.. Időmtől függően hogy mennyit tudok a szerveren fent lenni.
Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba?
>Empatikus embernek tartom magam, meglátásom szerint minden kezdő/játékos megérdemli a türelmet és a segítséget hogy akadálymentes játékélményben részesüljenek. Ezáltal könnyebben adok tanácsokat, bátorítom az adott személyt a játékra. Szerencsére jó kommunikációs készségeknek örvendhetek. Több mint 1 évet dolgoztam vendéglátásban, ezáltal a türelmem végtelennek mondható. Elnéző vagyok ha valakinek hiányos az ismerete, illetve szívesen adok tippeket, amennyiben tudok segíteni. Szeretem támogatni az embereket, ezáltal motiválva őket az aktívabb játékra akár. Szerintem a pozitív hozzáállás és hogy hogyan állunk egymáshoz a szerveren sokban segíti a közösségépítést. Mindemellett szeretek csapatban dolgozni, együttműködő típusnak érzem magam. Mindenki ember, senki nem tudhat 100%-osan mindent, ezért egy jó csapat a háttérben könnyebbé teheti a mindennapi kihívásokat. Ha esetlegesen probléma adódik nem várok arra, hogy mások lépjenek, próbálom megoldani a dolgokat legjobb tudásom szerint, ha nem megy, segítséget kérek általában. Türelemre visszatérve... Tudnivaló, hogy nem minden játékos tanul feltétlenül gyorsan, türelmes vagyok, hajlandó vagyok annyi időt ráfordítani a dolgokra, amennyi szükséges ahhoz, hogy minden klappoljon.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
>2024.10.27.-én regisztráltam először a szerverre, eközben voltak kihagyások is, pontosan nem tudom meghatározni mióta játszok, nem rég tértem vissza, RP-ni már nagyon régóta több tíz éves tapasztalattal rendelkezek, szinte bejártam minden szervert.
Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
>nem voltam még sehol.
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
>Kovács Patriknak hívnak, 22 éves vagyok. Somogy megyében, egy faluban nőttem fel, és jelenleg is itt élek a szüleimmel. Emellett iskolába járok: már van érettségim és egy szakmám (bolti eladó), jelenleg pedig autószerelőnek tanulok. Az előző szakma számomra túl unalmas, monoton volt, igazi „droid-meló” érzését keltette.
A mostani szakmámmal az a célom, hogy a szakmai vizsgán mindenképp ötösre végezzek. Ha ezzel megvagyok, szeretnék a jövőben egy saját vállalkozást indítani természetesen akkor, ha már elég tapasztalatot szereztem hozzá. A szerverre 2024-ben regisztráltam. Akkor még nem volt ilyen modern kliens, mint most örülök is, hogy ennyit fejlődött. A célom a szerveren az, hogy ha felvesztek adminsegédnek, minél több munkát tudjak beletenni, és idővel admin pozícióba kerülhessek. Most nyáron dolgozni is fogok, amint meglesz rá a lehetőség, de mellette ugyanúgy tudom hozni a formámat.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
> Az admin feladata, hogy teljeskörű segítséget, tanácsot nyújtson olyan játékosoknak, akik erre rászorulnak, szükségét érzik. Lehetőleg legjobb tudása szerint válaszolni minden feltett kérdésre, panaszra tett játékosok ügyeiknek elbírálására. A reportok-ra mihamarabbi reagálást nyújtani, ezenfelül helytállni a csapatban és ott is fent tartani a barátságos környezet hangulatát. A szerveren példát mutatni a többi játékosok felé, és a saját RP-je is jó színvonalú. Tudja, mikor kell közbeavatkozni egy gyenge vagy szabálytalan RP-nél. Nem részrehajló, tudd döntést hozni és dokumentálja az eseteket. hozzáállás a reportokhoz / közösséghez nem lenéző,flegma,alpári és még sorolhatnám, atkív a chaten és a reportokban támogatja a közösséget, akár aktív Discrod / fórumon. Játékosbarát,de határozott ha kell. "Azért vagyok itt, hogy segítsek, és hozzátegyek valamit."
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
>Autókereskedés: Az autókereskedést a térkép segítségével tudod megtalálni - az "F11 gomb megnyomásával." Ha ez megvolt, akkor a térkép északi részén található zöld kis autó ikon jelzi nekünk az autókereskedést. Miután sikerült eljutnunk oda, a bejáratnál találunk egy úgynevezett nyilat, amit mi a játékban „CP”-nek nevezünk. Ebbe bele kell menni, és elénk tárul az autókínálat. A lenti rublikákban egy kis segítséget is találunk a kezeléshez: „vezérlők – nyilak”. Többféle autó közül lehet választani típustól függően, valamint lehetőségünk van színt állítani, illetve meghatározni, milyen üzemanyagot tankoljunk bele. Fontos kiemelnem, hogy ha autót vásárolsz, számolni kell az alapvető költségekkel: szerelés, tankolás, traffipaxok, rendőr által kiszabott helyszíni bírságok.Miután kiválasztottuk a számunkra megfelelő autót, nincs más dolgunk, mint megvásárolni. Itt is fontos megemlíteni, hogy ha nincs elegendő PP (prémiumpont) vagy készpénz a számládon, akkor nem tudod megvásárolni a gépjárművet, mert a rendszer nem engedi. Amint megvásároltuk a számunkra tetsző járgányt, kidob minket az autókereskedésből, és a bejárat elé helyez. Ettől jobbra nézve már láthatjuk is a megvásárolt autónkat! Ha esetleg összetörtük a járművünket, és szeretnénk megjavíttatni, nincs más dolgunk, mint előhozni a térképet ahogy tanultuk, majd egy szerelőműhelyt keresve eljutni oda. Amint odaérünk, elénk tárul egy kék CP, amibe bele kell mennünk, és megjelenik egy csomó szerelési opció. Itt testre tudjuk szabni, hogy a járművünkön mely alkatrészek legyenek cserélve a „sárkányunkon”.
Fontos kiemelnem: ha új gépjárművel rendelkezel, akkor mindenképp válaszd ki a műszaki vizsgáztatást! Ha megállít a rendőr, a forgalmi engedélyt mindenképp kérni fogja, és ha az nincs meg, nem közlekedhetsz tovább a gépjárművel.

Utoljára szerkesztve:
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.