Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban.
Bencének hívnak, 15 éves vagyok Jászberényben élek, a Terplán zénó Szakközépiskolába járok,Gépjarmű Mechanikusnak tanulokjó tanuló vagyok. Sok barátom van, remélem itt is sokat találok. Kedves, okos fiú vagyok, jól tudok kommunikálni. SAMP-on kezdtem az RP-t ahol tulaj is voltam.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Mert megbízható ember vagyok nagyon sokat vagyok aktív van is rendvédelmis multam. És ott is elég jo voltam.4. Mióta játszol a szerveren? több mint egy éve.4.1 Játszott perceid száma: 80.948 (1349 óra)4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-3,5 de hétvégén többet.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Hát már lassan 6 honapja csak illegál fk ba voltam és vagyok visza a rendvédelmbe és szeretnék jobban fejlődni ehhez hasonló szerepkőrbe
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?)Nav 1 hónap kirugás volt sajna. Meg tek be voltam indol nem is tudom miért léptem ki.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy erős talpra eset 30 acas éveiben járó hölgyet szeretnék alkotni. Aki mindig törekszik mindig a legjobb oldalát mutatni8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
és még lesz 1
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! a legfontosabb feladata a ország biztonságának a megtartása. Kormány tagok biztonságának meg tartása.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Maya Muller2. Születés helye: Los Santos városi kórház3. Születés ideje: 1994.02.11.4. Nem: Nő /5. Családi állapota: Elvált7. Foglalkozása: - most végezte el az rendvédelmis iskolát.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Ganton11. Telefonszáma: +38-76-720-1855
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Általános iskola...
-kőzépiskola ...
-főiskola...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[X] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[X] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[X] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[X] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[X] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[X] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[X] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol Magyar és Olasz
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[X] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, 2025.12.04.
Maya Muller
Maya Muller
Utoljára szerkesztve:
.png)