- 2026. 02. 26.
- 12
- 7
- LS karakter
- Jon Smith
- LV Karakter
- Raymond
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 142. Mesélj magadról pár mondatban: Raymond vagyok 14 eves szeretek sportolni jatszani foleg az mtaval.Sportot sajnos mar nem folytathatom szamos serulesek miatt.Sokat magamrol nem tuduk mit elmondani.Szeretek meng cs2-ot jatszani es nagyjabol enyi.3. Miért pont téged válasszunk?: Azert engem mert egy aktiv ember lennek es sok segitseget tudnek nyujtani a csapattarsaknak.4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2026. 01. 06. 23:38 nem reg volt de rengeteg tapasztalatot elertem mar 4.1 Játszott perceid száma [KÉP]: 4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): Válasz4.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Válasz5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azert mert szeretnek legalozni es jo eszkozbe lenni6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Sajnos meng rendvedelmis nem lehetem7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: NIncsennek banyaim
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Az hogy elkapjak a teteseket es ki inaktivitsak hogy mas elete ne legyen veszelybeSZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Matteo Moretti2. Születés helye: Olaszorszag Milano 3. Születés ideje: 1998.03.06.4. Nem: Férfi 5. Családi állapota: Stabil6. Foglalkozása: PincerELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: ---8. Telefonszáma: +38-76-330-70299. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.[ ] Nem.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [x] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Olasz
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, ÉÉÉÉ.HH.NN.
Aláírás
Aláírás