Mason Hernandez jelentekzése a Katasztrófavédelemhez.

kisVoros

Újonc
2025. 10. 05.
1
0

Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Mason Hernandez
Születési helye, ideje: 1998.03.21
Bejelentett lakcíme: Los Santos Nagy str 22/A
Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi
Megszerzett szakmák, képzettségek: klimatechnikus
Nyelvismeret: Magyar, angol
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Érdekel a hívatás és kiszeretném próbálni milyen tűzoltónak lenni.

Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Kizárnám a közműveket(villany gáz) majd kiüríteném az épületett és porroltó segítségével megkezdeném az oltást.

Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
Vészhelyzetett rádióznék, segítséget kérnék, amig megérkezik a segítség lerádiozom hogy megsérült egy tűzoltó és értesítsék a központott hogy jöjjön egy mentőegység, ezután amint megjöttek a bajtársak elkezdjük kimeneti. Addig amig nem jön mentős ellátnánk.

Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Közművek kizárása, közben a bejelentőtől kérdezni hogy van-e bent személy ha van akkor 2 főt személykeresésre beküldenék, 2 fő oltana és táplálást szerelnék hogy folyamatosan legyen vízünk.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
Szerintem egy jól összehangolt munka ahol mindenki számíthat egymásra.

- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Zsiros Bálint vagyok 22 éves. Jelenleg BKVnál dolgozom. Hobbiam pedig az autók/vonatok lényegében minden ami közelekedés kivéve a légiközlekedés, és barkácsolgatás. Ezek mellett önkéntes tűzoltó vagyok.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
665 perc
UCP Előzményről kép: (imgur)

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Mivel önkéntes tűzoltó vagyok, kiszeretném próbálni milyen itt.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Nem voltam.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt:2026.03.01 2026.03.01
Aláírás: Mason Hernandez

Tisztelt Jelentkező

Ezúton értesítjük, hogy a be nyújtótt jelentkezés lapját,Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság
ELFOGADTA

Keress fel Discordon:csakwgyautofan