OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: sbftmartinvok2. Hogyan szólíthatunk? dementor3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 19.5005. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem.7. Mesélj magadról pár mondatban. 18éves vagyok, egészen 3 éves korom óta játszom számítógépes játékokkal. Emellett motorozással és szereléssel is foglalkozom. Mindennap aktív tudok lenni 2-3órát, mivel jelenleg a tanulmányaimra is fókuszálnom kell.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Jó felfogással és kivitelezéssel bírok. Emellett türelmes vagyok és nem döntök forró fejjel. Negatív: Kárörvendő vagyok, mindig jobb akarok lenni másoknál, néha könnyű kihozni a sodromból.Általános adatok
1. Teljes neve: Martin Rey2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.09.19.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma4. Büntetett előéletű? Sajnos igen, de változnak az idők, ezzel én is.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Minden elsajátított tudásommal, egyre feljebb törekedve a ranglétrán.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Napszaknak megfelelően köszönteném, bemutatkoznék. Ezután elkérném az iratait amelyet leellenőriznék. Kirendelt fokozatnak megfelelően ha szükséges ruházat átvizsgálás. Majd csomagtér ellenőrzés. Ha mindent rendben találtam visszaadom az iratait és elköszönök.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami fegyveres rendvédelmi szerv, amelynek fő feladata a közbiztonság, közrend, és az államhatár rendjének védelme.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való a tőlem magasabb rangú. Míg a közvetlen felettes akitől kapom a parancsokat.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Megnézem milyen priusza van és, hogy hányadjára kapja ugyan azért a szabálysértésért.11. Meséljen magáról pár mondatban. Gyerekkorom óta arról álmodom, hogy a rendőrség kötelékébe lépjek, és az igazságért szolgáljak. Az évek során keményen edzettem, tanultam, és minden erőmmel azon voltam, hogy megfeleljek a felvételi követelményeknek. Számomra ez nem egyszerű munka lenne, hanem küldetés: embereket védeni és a közösség biztonságáért dolgozni. Most érzem úgy, hogy jelentkezzek, és eljött az idő, hogy készen állok.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? TP (tűzparancs), többi egység riasztása2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Mindenképpen intézkedés alá vonom a személyt és ha esetlegesen ellenáll erősítést hívok.