Martin - Adminisztrátor jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Martin20

Újonc
2025. 07. 08.
64
4
LS karakter
Martin D John
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved, Életkorod?

Válasz: Martin, 16.​

Account ID, UCP előélet?

Válasz: Account ID: 35
UCP előélet:

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerveren?

Válasz: Mindenre tudnék időt szakítani, külön a magánélet, külön a játék. Követelményeket tudom teljesíteni, illetve a szerveren nem szoktam IC -zni nagyon, így amikor fent vagyok, akkor adminként szolgálatban tudom intézni az admin ügyeket.​

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Válasz: Szervernyitáskor még a nagyon a legelején töltöttem be Adminisztrátor posztot, csak sajnos nem tudtam sokat aktív lenni. Mivel mostmár tudok aktív lenni, illetve tudok szánni rá időt, így nyílván többet tudok lenni esténként. Viszont azért gondolom magam, hogy megfelelő vagyok a csapatban, hisz szeretek segíteni a játékosoknak, illetve azt szeretném, hogy a szerveren normálisan tudjanak az emberek kikapcsolódni, illetve a szabályzatot szeretném betartatni.​

Mióta játszol a DAWN-MTA -n, illetve mióta roleplayezel?

Válasz: Dawn MTA -n én a legelején játszottam, mikor megnyílt a szerver, utánna sajnos nem volt sok időm, hogy tudjak játszani. RP -zni 6-7 éve kezdtem el.​

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Válasz: Igen voltam, több szerveren, CruzMTA - FőAdmin, Dawn MTA - Admin 1, RatherMTA - FőAdmin - Admin 5, ennyit tudtam most felsorolni, hisz ennyire emlékszem. Mindenhol Martin néven futottam.​

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Válasz: Martinnak hívnak, 16 éves vagyok. Szeretek játszani, focizni. 3 éves korom óta focizok, viszont egy műtét után sajnos abba kellett hagyjam egy kis időre. Most fogok újra elkezdeni csapatban játszani. Több féle sportágat kipróbáltam már. RolePlay világába 6-7 évvel ezelőtt csöppentem bele, miután haverom is elkezdett játszani. Egyre jobban kezdem élvezni az RP -t, illetve szeretem a közösségeket. Szeretek segíteni az embereknek, jó szívűnek tartom magam, ha néha még nem is látszik. Rendőr iskolában tanulok 5 éves képzésen. Polgárőr vagyok az iskola mellett, illetve rendelkezem 3 darab munkahellyel. Fesztivál világába is sikerült belecsöppennem 1 éve, ami azt takarja, hogy számos rendezvényeken, ami helyileg van hozzám, ott operatőrködünk. Kis kori álmom, hogy rendőr legyek, illetve terveim szerint annak is megyek tovább, 20 évesen, ahogy befejezem az iskolát, akkor elszeretnék menni 10 hónapos járőrképzőbe, viszont a legnagyobb problémám ezzel, hogy a fizetés nagyon alacsony. Ha a rendőrség nem vállik be, akkor külföldre szeretnék költözni a barátnőmmel pár évre.​

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Válasz: Adminnak a feladata a játékosok megfigyelése, segítése, szerverszabályzat betartatása, szükség esetén szankció kiosztása, reportok kezelése.​

Mutass be a szerveren egy fontos helyet.

Válasz:
Kórház: Ez az a hely ahol a mentőszolgálat lát el feladatot. Fontos szerepe az, hogy ha rosszúl vagy, akkor itt tudsz ellátást kérni, vagy a mentők telefonszámán. Kórház azért is fontos, mert ha meghaltál akkor ott fogsz újraéledni. Gyógyszertára is van, ami azért fontos, mert vannak rosszúllétek, amin a gyógyszer is segít. Ha törésed van nem kell aggódni, a kórházban precíz ellátást kapsz.

Városháza: Sokan úgy csúfolják, hogy munkaügyi, na jó, nyílván lehet munkát felvenni, ha nincs pénzed, de még akkor is érdemes ha van. Fontos szerepe azért is van, mert ha nincs okmányod ott kitudod váltani. Forgalmi vizsgán átment a kocsid, akkor a városházára kell menj, hogy a forgalmi engedélyed megkapd és hogy ne büntessen meg a rendőr.​

Megjegyzés:

Válasz: Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a lapomat. Elnézést kérek, ha van benne némi helyesírási probléma. Lap megírása után átellenőriztem, hogy nincs -e benne helyesírási hiba, viszont én nem találtam. További szép estét/reggelt.​

Aláírás:

Válasz: Martin D John - Martin
Kelt.: 2025.07.12. 3:23

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.