Marrio Jelentkezési lapja.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Spyxv137

Újonc
2025. 03. 18.
13
6
LS karakter
Aida Christine
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Spyxv._.​
2. Hogyan szólíthatunk? Ádi, Ádám, bármi.​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma?Nem jó az ucp, privátban tudom küldeni.​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem-​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem jó az ucp, privátban tudom küldeni.​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ádám vagyok. Nagyon szeretek focizni, sokat szoktam játszani a haverokkal. Meccseket is gyakran nézek, főleg ha jó csapatok játszanak. Szeretek utazni is, jó érzés új helyeket látni. Mindig örülök, ha el lehet menni valahova. Szabadidőmben szeretek kint lenni és mozogni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Türelmes, okos, gyors. Negatív: Kiváncsi, halogató, makacs.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Marrio Filippo Leonardo​
2. Születési helye, ideje: Los Santos 1990.03.01​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Teljesítménytől függ, szerintem feljutnék magas szintig. Nem ismerem a leadereket, nem tudom mik a gyenge pontjaik, nem tudom mit hogyan kell még csináljak.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félre állítanánk, elkérném az iratokat, leelenörzöm a nevét, kiadnám a szankciót ha kell, és vissza adom az iratokat.​
8. Mi maga a rendőrség? Egy bünüldöző szervezet.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes velünk fog foglalkozni, a fejlebb nem mindig.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A btk által.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Marrio vagyok, 34 éves, Los Santosban élek. A vezetés a mindenem, már gyerekkorom óta imádom a kocsikat. Ha kormány mögött ülök, teljesen kikapcsolok. Szeretek csak úgy kimenni a városba és gurulni egyet. Ismerem Los Santost, mint a tenyeremet. Nem bírom a tétlenséget, mindig mozgásban kell lennem.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? oldalasan állok, elbújok a kocsi mellé elő kapom a fegyvert és elkezdem a tüzelést.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Attól még, hogy nem tudja, senki nem tudja, hogy mire gondol az úr, és, hogy mit tud. Attól, hogy nem tudja, ott van, a szankció ugyan úgy jár.​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.