Panasztevő InGame neve:
► Marlo Crow◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Dami◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Kialakult szigeten egy lövöldözés amiből én jöttem ki jobban és a másik kettő animba esett vagy eltört a lába.Ekkor én kifosztottam őket és eközben érkezett egy helikopter ami először a partra ereszkedett le majd teljesen ode repült mellénk közvetlen.Én azt gondoltam ,hogy biztos a társuk jött segiteni és ekkor elővettem a fegyvert és rálőttem.Elindult vissza fele a helikopterrel és én folytattam a kifosztást.Elindultam el onnan rá egy kis időre vissza getelt az admin.Az érme két oldala egyáltalán nem volt meg első perctől lekezelően viselkedett velem amit álitott a report iró az volt végig az egész admin ügyet végig afkolta.Közben pedig elhangzott az admin szájából egy olyan mondat ,hogy"[2026-02-15 13:13:11] [Output] : Admin 2 Dami: (( kik voltak itt akkor, nem érteM? ))"És ekkor én megkérdeztem tőle hogyan szeretne szankciót osztani ha nem is érti az egész ügyet és ekkor ő már jött azzal hogy ennyi volt a jail mostmár bannt is kaphatok.Az adminügy végén mondta el ,hogy én DM-et követtem el és azért kellett volna jailt kapjak amit én nem értek hogyan lehet mivel tec9-el nem hiszem hogy kitudtam lőni mert végig a helikopter alját lőttem.Első perctől nekem úgy jött le ,hogy a helikopterest védi és velem szembeni stilusa volt .Elmondtam neki getelje ide azokat akiket kiraboltam erre fel azzal jött ,hogy nem kiváncsi a haverjaimra.Biztosan neki fogok a haverokat rabolni szigeten.Nem volt hajlandó oda getelni pedig lehet lett volna nekük erről az egész esetről videó és bizonyiték.Nem érzem jogosnak a bannt mivel nem volt semmi stilusom vele szemben mig neki igen.◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/b5dm◄
Megjegyzés:
► Előre is köszönöm a választ!◄
.png)
.png)