Marlo Crow - Dami

• Thread starter Thread starter gazsix
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 145
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

gazsix

Újonc
2025. 07. 23.
44
4
LS karakter
Marlo Benett
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Marlo Crow
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dami
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kialakult szigeten egy lövöldözés amiből én jöttem ki jobban és a másik kettő animba esett vagy eltört a lába.Ekkor én kifosztottam őket és eközben érkezett egy helikopter ami először a partra ereszkedett le majd teljesen ode repült mellénk közvetlen.Én azt gondoltam ,hogy biztos a társuk jött segiteni és ekkor elővettem a fegyvert és rálőttem.Elindult vissza fele a helikopterrel és én folytattam a kifosztást.Elindultam el onnan rá egy kis időre vissza getelt az admin.Az érme két oldala egyáltalán nem volt meg első perctől lekezelően viselkedett velem amit álitott a report iró az volt végig az egész admin ügyet végig afkolta.Közben pedig elhangzott az admin szájából egy olyan mondat ,hogy"[2026-02-15 13:13:11] [Output] : Admin 2 Dami: (( kik voltak itt akkor, nem érteM? ))"És ekkor én megkérdeztem tőle hogyan szeretne szankciót osztani ha nem is érti az egész ügyet és ekkor ő már jött azzal hogy ennyi volt a jail mostmár bannt is kaphatok.Az adminügy végén mondta el ,hogy én DM-et követtem el és azért kellett volna jailt kapjak amit én nem értek hogyan lehet mivel tec9-el nem hiszem hogy kitudtam lőni mert végig a helikopter alját lőttem.Első perctől nekem úgy jött le ,hogy a helikopterest védi és velem szembeni stilusa volt .Elmondtam neki getelje ide azokat akiket kiraboltam erre fel azzal jött ,hogy nem kiváncsi a haverjaimra.Biztosan neki fogok a haverokat rabolni szigeten.Nem volt hajlandó oda getelni pedig lehet lett volna nekük erről az egész esetről videó és bizonyiték.Nem érzem jogosnak a bannt mivel nem volt semmi stilusom vele szemben mig neki igen.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/b5dm
Megjegyzés:

Előre is köszönöm a választ!

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Hali, elsősorban azért lettem kihívva mivel valaki elrepült sziget felett/mellett igazából mindegy, és kilőtted őt.
A legelején már leírtam neked hogy nem fog változtatni az eseten hogy hol volt a srác, mert jelen esetben te úgy lőtted a helikopterét hogy meg se bizonyosdtál arról hogy ki ül benne, hanem fogtad magad és elkezdted a helikopterét lőni, amivel sikerült őt megölnöd.
Az ügy egy kicsit hosszúra sikerült, de szerintem minden kérdésedre válaszoltam, érthetően, korrekt módon.
Az hogy te utána benyögsz nekem egy ilyet ügy közben nem teljesen értem : Marlo Crow: (( hogy akarsz szankciót osztani ha nem is érted az ügyet? ))
Másodsorban, az előbb kaptam egy reportot egy sráctól akiket te raboltál ki, de másik témában, mivel az autója vízbe került ebben segédkeztem neki.
A következő videót kaptam tőle : https://streamable.com/3cruek Ebben elég sok minden látható, az első probléma amit a videóban látok az hogy te őket megsérülve rabolod ki, ami már alapból Súlyos NonRP. A videóban az is benne van hogy oda repül hozzád a srác, majd elrepül amikor meglátja hogy mi a szituáció, te vérezve, széttörve széttúrod a helikoptert, ezzel megölve őt, ezért kaptál egy DM-et, illetve egy Adminnal szembeni stílus ban-t.
Várom a Főadmin válaszát, szép napot neked.

• Kedvelés
Reactions: Lehel
Hali, elsősorban azért lettem kihívva mivel valaki elrepült sziget felett/mellett igazából mindegy, és kilőtted őt.
A legelején már leírtam neked hogy nem fog változtatni az eseten hogy hol volt a srác, mert jelen esetben te úgy lőtted a helikopterét hogy meg se bizonyosdtál arról hogy ki ül benne, hanem fogtad magad és elkezdted a helikopterét lőni, amivel sikerült őt megölnöd.
Az ügy egy kicsit hosszúra sikerült, de szerintem minden kérdésedre válaszoltam, érthetően, korrekt módon.
Az hogy te utána benyögsz nekem egy ilyet ügy közben nem teljesen értem : Marlo Crow: (( hogy akarsz szankciót osztani ha nem is érted az ügyet? ))
Másodsorban, az előbb kaptam egy reportot egy sráctól akiket te raboltál ki, de másik témában, mivel az autója vízbe került ebben segédkeztem neki.
A következő videót kaptam tőle : https://streamable.com/3cruek Ebben elég sok minden látható, az első probléma amit a videóban látok az hogy te őket megsérülve rabolod ki, ami már alapból Súlyos NonRP. A videóban az is benne van hogy oda repül hozzád a srác, majd elrepül amikor meglátja hogy mi a szituáció, te vérezve, széttörve széttúrod a helikoptert, ezzel megölve őt, ezért kaptál egy DM-et, illetve egy Adminnal szembeni stílus ban-t.
Várom a Főadmin válaszát, szép napot neked.
és hallodtam hogy szigeten nincs DM

és a videón is látszik hogy az embertnem lőttem csak a helikoptert

Meg is jöttem a bírálattal mindent átnéztem akkor mondom elsőnek mit tartok kifogásolhatónak szóval ameddig csak ott repül egy helikopter a környéken addig nem lövöd a helit tkra és a pilótát fejbe. Ezt itt meg is állhatott volna erre te oocban kijelentetted hogy az adminisztrátor alkalmatlan arra hogy az ügyet kezelje. Illetőleg igen valóban nem túl rps hogy a tested maradékával az életben maradásodat kockáztatva még azért lootolod az embereket.
az adminisztrátor részéről is van olyan amit nem tartok teljesen korrektnek a jövőben nagyobb odafigyelést szeretnék Dami adminisztrátor részéről
a Ban-t indokoltnak látom.
A panasz jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
  • Imádom
Reactions: dami és gazsix
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.