Mark Paulino jelentkezése a Dawn City rendőrségre

• Thread starter Thread starter Greg.
  • Start date Start date
  • Válaszok 0
  • Látta 83
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Greg.

Újonc
2025. 07. 12.
41
16
LS karakter
Rodrygo B. Vieira
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: david.gergely97​
2. Hogyan szólíthatunk? Gergőnek hívnak​
3. Hány éves vagy? 28 éves vagyok​
4. Játtszott perceid száma? 12.345​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, NNI-s voltam.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem volt még egyik sem
7. Mesélj magadról pár mondatban. Gergőnek hívnak, 28 éves vagyok. Budapesten élek és a való életben is rendőrként dolgozom Budapesten. Szabadidőmben szeretek utazni, valamint nemrég elkezdtem edzeni is. Körülbelül 14 évvel ezelőtt kezdtem el az RP-t, és kisebb kihagyásokkal azóta is játszok.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitívumokhoz sorolhatom, hogy nyugodt ember vagyok, jó problémamegoldó készséggel, valamint, hogy segítőkész vagyok, valamint jól tudok csapatban dolgozni. Negatívumom, hogy igazamért a végsőkig kiállok, emiatt néha összetűzésbe keveredek emberekkel, valamint, hogy túlságosan őszinte vagyok, ami a szívemen az a számon.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Mark Paulino​
2. Születési helye, ideje: San Fierro, 1997.01.18.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi​
4. Büntetett előéletű? Büntetlen előéletű vagyok​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretnék minél magasabb pozícióban elhelyezkedni.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Korábban még nem dolgoztam egy rendvédelmi szervezet kötelékében sem a városban.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállítom a kiszemelt gépjárművet majd megvárom amíg leállítja annak motorját. Odalépek hozzá, bemutatkozom és elmondom a rendfokozatom, jelvényszámom, majd tájékoztatom az igazoltatás céljáról. Ezt követően elkérem személyes, és a gépjárművének az iratait, amelyet ellenőrzök a körözési rendszerben. Amennyiben nem szerepel a körözési listában ellenőrzöm a kötelező felszereléseket, majd tájékoztatom az intézkedés eredményéről. Ezt intézkedés végén átadom részére a kiszabott helyszíni bírságot, ha az intézkedés azzal zárult, majd visszaadom személyes, valamint a gépjármű iratait, elköszönök, és útjára engedem.​
8. Mi maga a rendőrség? Egy állami szervezet amelynek feladata a közrend, és a közbiztonság fenntartása, a törvények betartatása, valamint a bűncselekmények felderítése, megelőzése.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes az, aki nálam magasabb rendfokozatban van, és nekem közvetlenül parancsol. Tőle kapom a napi utasításokat, és ő felügyeli a munkámat (Például, járőrvezető, szolgálatparancsnok). Feljebbvaló az, aki aki a hierarchiában magasabb beosztásban van, és utasításokat ad nekem, és a közvetlen felettesem számára is. (Például, a rendőrkapitány, osztályvezető) /INDENT]​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amennyiben priusszal rendelkezik fokozott ellenőrzést hajtok végre, megkérem, hogy szálljon ki a gépjárművéből, majd átkutatom a ruházatát illetve a gépjárművét. A továbbiakban ezeknek az eredményének függvényében intézkedek./INDENT]​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Mark Paulino a becsületes nevem. San Fierro városában láttam meg a napvilágot 1997.01.18-án. Édesapám építőipari munkás, édesanyám a bíróságon dolgozik hivatalsegédként. A gyermekkorom átlagosan telt, nem kellett nélkülöznünk, azonban aranylábon sem élhettünk. A középiskolát Los Santosban végeztem el, majd az érettségi után buszsofőrként kezdtem el dolgozni. Körülbelül 2 év buszsofőri munka után felmondtam a helyi vállalatnál, és egy bányában tevékenykedtem egészen mostanáig. Célom a rendőrségnél, hogy a város egy biztonságosabb hely legyen.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Kicsit nagyobb távolságból követem, és rádión jelzem a többi egységnek, hogy fokozottan figyeljenek, mivel tüzet nyitottak ránk. Amennyiben többen ülünk a gépjárműben a társamnak jelzem, hogy próbálja meg kilőni a gépjárműnek a kerekeit, amennyiben a város lakosságát nem veszélyezteti. ha egyedül vagyok de van mögöttem olyan támogató egység amelyben többen vannak előre engedem őket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elfogom, és előállítom a rendőrkapitányságra. A droghoz használható tételeket elkobzom, és leadom a raktárba​
Tisztelt vezetőség!​
Jelentkezésemet visszavonnám! Megértésüket köszönöm.​
Üdvözlettel​
Mark Paulino​

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.