- 2025. 07. 12.
- 41
- 16
- LS karakter
- Rodrygo B. Vieira
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: david.gergely972. Hogyan szólíthatunk? Gergőnek hívnak3. Hány éves vagy? 28 éves vagyok4. Játtszott perceid száma? 12.3455. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, NNI-s voltam.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem volt még egyik sem
7. Mesélj magadról pár mondatban. Gergőnek hívnak, 28 éves vagyok. Budapesten élek és a való életben is rendőrként dolgozom Budapesten. Szabadidőmben szeretek utazni, valamint nemrég elkezdtem edzeni is. Körülbelül 14 évvel ezelőtt kezdtem el az RP-t, és kisebb kihagyásokkal azóta is játszok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitívumokhoz sorolhatom, hogy nyugodt ember vagyok, jó problémamegoldó készséggel, valamint, hogy segítőkész vagyok, valamint jól tudok csapatban dolgozni. Negatívumom, hogy igazamért a végsőkig kiállok, emiatt néha összetűzésbe keveredek emberekkel, valamint, hogy túlságosan őszinte vagyok, ami a szívemen az a számon.Általános adatok
1. Teljes neve: Mark Paulino2. Születési helye, ideje: San Fierro, 1997.01.18.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi4. Büntetett előéletű? Büntetlen előéletű vagyok5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretnék minél magasabb pozícióban elhelyezkedni.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Korábban még nem dolgoztam egy rendvédelmi szervezet kötelékében sem a városban.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállítom a kiszemelt gépjárművet majd megvárom amíg leállítja annak motorját. Odalépek hozzá, bemutatkozom és elmondom a rendfokozatom, jelvényszámom, majd tájékoztatom az igazoltatás céljáról. Ezt követően elkérem személyes, és a gépjárművének az iratait, amelyet ellenőrzök a körözési rendszerben. Amennyiben nem szerepel a körözési listában ellenőrzöm a kötelező felszereléseket, majd tájékoztatom az intézkedés eredményéről. Ezt intézkedés végén átadom részére a kiszabott helyszíni bírságot, ha az intézkedés azzal zárult, majd visszaadom személyes, valamint a gépjármű iratait, elköszönök, és útjára engedem.8. Mi maga a rendőrség? Egy állami szervezet amelynek feladata a közrend, és a közbiztonság fenntartása, a törvények betartatása, valamint a bűncselekmények felderítése, megelőzése.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen felettes az, aki nálam magasabb rendfokozatban van, és nekem közvetlenül parancsol. Tőle kapom a napi utasításokat, és ő felügyeli a munkámat (Például, járőrvezető, szolgálatparancsnok). Feljebbvaló az, aki aki a hierarchiában magasabb beosztásban van, és utasításokat ad nekem, és a közvetlen felettesem számára is. (Például, a rendőrkapitány, osztályvezető) /INDENT]
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amennyiben priusszal rendelkezik fokozott ellenőrzést hajtok végre, megkérem, hogy szálljon ki a gépjárművéből, majd átkutatom a ruházatát illetve a gépjárművét. A továbbiakban ezeknek az eredményének függvényében intézkedek./INDENT]11. Meséljen magáról pár mondatban. Mark Paulino a becsületes nevem. San Fierro városában láttam meg a napvilágot 1997.01.18-án. Édesapám építőipari munkás, édesanyám a bíróságon dolgozik hivatalsegédként. A gyermekkorom átlagosan telt, nem kellett nélkülöznünk, azonban aranylábon sem élhettünk. A középiskolát Los Santosban végeztem el, majd az érettségi után buszsofőrként kezdtem el dolgozni. Körülbelül 2 év buszsofőri munka után felmondtam a helyi vállalatnál, és egy bányában tevékenykedtem egészen mostanáig. Célom a rendőrségnél, hogy a város egy biztonságosabb hely legyen.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Kicsit nagyobb távolságból követem, és rádión jelzem a többi egységnek, hogy fokozottan figyeljenek, mivel tüzet nyitottak ránk. Amennyiben többen ülünk a gépjárműben a társamnak jelzem, hogy próbálja meg kilőni a gépjárműnek a kerekeit, amennyiben a város lakosságát nem veszélyezteti. ha egyedül vagyok de van mögöttem olyan támogató egység amelyben többen vannak előre engedem őket.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elfogom, és előállítom a rendőrkapitányságra. A droghoz használható tételeket elkobzom, és leadom a raktárba
Tisztelt vezetőség!
Jelentkezésemet visszavonnám! Megértésüket köszönöm.
Üdvözlettel
Mark Paulino
Utoljára szerkesztve: