Marcus Wright Rendőrség jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

@freeze

Újonc
2025. 06. 24.
31
22
LS karakter
Ethan Lynch
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: nxrbi.17​
2. Hogyan szólíthatunk? Norbi​
3. Hány éves vagy? 20​
4. Játtszott perceid száma? 11 560​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Ezen a szerveren nem , máshol igen.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Csabbaur jail abból kivett engem , azt ha jól tudom bizonyitani is tudom!
7. Mesélj magadról pár mondatban. Norbi vagyok , 19 éves. Szlovákiában születtem és itt is élek , villanyszerelőként tanultam , éréttségiztem is belőle , ami sikeres lett. Szabadidőmben az autómmal foglalkozok , vagy játszok . Régebben többet játszottam , de most is eleget szoktam lenni. Körülbelül öt éve rpzek. Sok szervert megjártam , és vagy admin voltam sok helyen , vagy csak játékos.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Megbízható, kitartó , kedves - Makacs , hiszékeny , néha türelmetlen.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Marcus Wright​
2. Születési helye, ideje: 1995.04.13 - Montgomery​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:Felsőfokú végzettség egyetemi diploma.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Biztos vagyok benne , hogy még mindig rendőr lennék , biztosan jól teljesitenk és pozitiv vélemény lenne rólam.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elsősorban egy megfelelő helyszinre megállni , ami belátható és biztonságos , közben megkülönböztető jelzést használni és megaphonozni a megfelelő szöveget. Amennyiben minden pozitiv , bemutatkozás közlése. Iratok elkérése. Adatok lekérdezése , ha szintén pozitiv akkor udvariasan közölni hogy minden rendben van és elköszöni. Ha volt valamilyen probléma akkor figyelmeztetést vagy csekket kiadni.​
8. Mi maga a rendőrség? Állami szerv akik védelmezik minden ember életét , intézkednek vészhelyzet esetén , végrehajtsák a feladatukat , bünüldözéseket hajtanak végre. Törvényeket képviselni az utcákon.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Feljebbvaló adhat ki utasitásokat ,de nem mindennapra, illetve ritkábban vagyok vele kontakban ha irhatni igy. Közvetlen felettes pedig aki alá vagyok rendelve , és folyamat ő adja ki nekem a napi feladatokat.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az eset súlyossága, körülményei és egyéb tényezők alapján megy a csekk. Esetleg veszélyzetet-e valakit , vagy ismétlődik folyamat. De BTK szerint osszuk ki a megfelelő csekket.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Marcus Wright vagyok, Montgomeryben születtem és nőttem is fel. Már fiatal koromtól kezdve vonzott a rendvédelem főleg a rendőrség, Nehéz fiatalkorom volt , anyagiak se voltak a legjobbak! Középiskola után a rendészeti pályát választottam. Elvégeztem a szükséges rendőrképzést, ahol főleg közrendvédelemre és közlekedés-ellenőrzésre specializálódtam.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Egyértelműen figyelmeztetni a többi szervet és a kollégákat , hogy tűzet nyitották. Fontos a védelem , civilek élete is. Több egységet kérni , mivel nagyobb a baj. Visszalőni csak akkor ha jogos , pozitiv.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Felszólitom az adott személyt , hogy ne nyúljon semmihez. Kérdéseket teszek fel neki az anyagokról. Hiába tagadja , nem mentesiti fel. Megerősitő egységet kihivni. Az illető ellen büntetőeljárás indul , telefon , házkutatás stb.. Miután kiderül az igazság , előállitani vagy szabadlábon engedni.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Friss adminjail. ))
Tisztelettel:
Deshawn Galloway r. Ezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.