Marco Menendez, Rannveig Tokidotir -> Benett Mambolza, Luis Cisse [Csuhy]

• Thread starter Thread starter morty.
  • Start date Start date
  • Válaszok 13
  • Látta 171
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

morty.

White skin, white laces
Veterán Globális Moderátor
LS
2025. 08. 07.
116
79
28
LS karakter
🇲🇽 Marco "El Murtan" Avila
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Marco Menendez
Panaszra tett személy InGame neve:
Benett Mambolza, Luis Cisse
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan menekülés, RP Tagadás, feltételezhető MG.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/ebmAb7xw
Megjegyzés:
Üldözés után, egy pit manővert követően Benett animba esett, megkezdtük volna a helyszini ellátását, de ő szinkronra hivatkozva áthúzta az egészet. Leafkolt, elmondása szerint reportot irt /videót vágott. Elmagyaráztuk neki hogy admin jelenléte nélkül ICzni kéne, ezt nem igazán vette figyelembe, afkolt tovább semmit mondva. Az anim idő leteltekor és előtte is jeleztük neki hogy panaszkönyvvel fogunk élni, ami a logból látszik is hogy szerintem tudomásában volt, és el is fogadta azt. Ez idő alatt kiderült hogy a társát menekitette volna akit mi kilőttünk kórháznál, meggyőződése volt arról hogy illegális fegyveralkatrészek voltak a csomagtartójában, amiről mint utólag kiderült nem volt. Se a csomagtérben, sem ő nála nem volt semmilyen olyan tárgy ami menekülésre jogositotta volna fel. RP tagadás a logból kivehető szerintem eléggé. a feltételezhető MG.. Nos, a kimenekitendő társ aki ugye meghalt, valahogy, valamilyen úton módon tudomást szerzett Benett hollétéről, ami ahhoz vezetett hogy 200 km/h-s sebességgel belénk rongyolt. A logban az ő ICzése is megtalálható (Luis Cisse), miután az RP tagadásból adódóan meghalt Benett, mi mentünk a dolgunkra. Beni közben elfogadta a reportot, neki is elmondtuk hogy panaszkönyv formájában folytatjuk tovább mert ez úgy el lett cseszve ahogy volt, ő ennek fejébe lezárta Benett nyitott reportját.

Szia! Nem értem engem miért jelöltél meg, Adminnak tisztán leirtam az én álláspontomat, ő nem kérdőjelezte ezt meg. De ha gondolod leirom ide is ugyanazt.

Szia! Nem értem engem miért jelöltél meg, Adminnak tisztán leirtam az én álláspontomat, ő nem kérdőjelezte ezt meg. De ha gondolod leirom ide is ugyanazt.
Megköszönnénk, mivel a te részed homály hogy hogyan keveredtél pont oda, etc.. etc..

Sziasztok. A panaszt én fogom bírálni.
Várom az érintett személyek válaszát 24 órán belül !

Én a szankciót még tegnap este megkaptam érte, részemről ez már semmis PLUSZ szerintem ilyen téren már @Benett sem felelős semmiért.

Én a szankciót még tegnap este megkaptam érte, részemről ez már semmis PLUSZ szerintem ilyen téren már @Benett sem felelős semmiért.
Szóval MGből jöttél oda, és ütöttél el minket?

Nem MG-ből mentem oda, de ne zavarjon. Az elütést már akkor mondtam hogy nem szándékos volt, de kérdezd meg azt Akit én ütöttem el, nem pedig titeket.

Szevasz!
Mint leírtam az ügy alatt is, az "afkolásom" ideje alatt reportot írtam/videót vágtam. Amint megtörtént a report megírása a videó csatolásával, hajlandó voltam folytatni az rp-t veletek, viszont titeket akkor már nem érdekelt, inkább ooc chaten ment a pk-val való fenyegetőzés részetekről. Én úgy gondolom adtam nektek lehetőséget arra, hogy folytatva legyen az rp, ti nem éltetek vele, pedig bőven lett volna időtök arra, hogy felszedjetek animból és menjen tovább az rp. Indokolatlan menekülés részét pedig nem tudom honnan szedted.. Haveromat üldözték, menekítési céllal voltam végig a közelében, de mivel lövöldözés lett a vége és Ő meghalt, így elkezdtek engem üldözni, mint "bűntársat".
Az autómban valóban volt fegyveralkatrész nyitogatásokból eredően, gondolom valaki azt kiszedte, viszont aktív körözés is van az autómon, szóval ez a része szerintem túl van tárgyalva. Az általad említett "pit" manővert szerintem gondold át..

hajlandó voltam folytatni az rp-t veletek, viszont titeket akkor már nem érdekelt, Én úgy gondolom adtam nektek lehetőséget arra, hogy folytatva legyen az rp, ti nem éltetek vele, pedig bőven lett volna időtök arra, hogy felszedjetek animból
22:11:26 - itt szóltam hogy nyisd ki

22:17:33 - ekkor voltál hajlandó nagynehezen belemenni a dolgokba hozzáteszem itt csak a kocsi kinyitásáig jutottunk el.
[2025-08-10 22:17:27] [Output] : Benett Mambolza: (( nem erdekel ))
[2025-08-10 22:17:33] [Output] : *** Benett Mambolza kinyitotta egy BMW M5 e60 ajtaját.
[2025-08-10 22:17:35] [Output] : Benett Mambolza: (( csinaljad akkor ))

[2025-08-10 22:15:58] [Output] : Marco Menendez: (( ki kéne nyitni a kocsit ))
[2025-08-10 22:16:02] [Output] : Marco Menendez: (( fel kéne szedjelek ))
[2025-08-10 22:16:08] [Output] : Benett Mambolza: (( varjuk az admint ))

Te adtál nekünk lehetőséget arra hogy folytassuk az rpt veled? Na neeee. Kérlek ne próbáld meg a saját oldaladra forditani a dolgokat. Főleg azok után hogy afkoltál már a leges legelején... próbáltunk visszahozni IC. Erre kaptunk tőled egy nagyon szerény és szép választ.

[2025-08-10 22:12:14] [Output] : *** Marco Menendez elővett egy fegyvert. (Tan Benelli M4 (aranyszemek))
[2025-08-10 22:12:15] [Output] : *** Marco Menendez elrakott egy fegyvert. (Tan Benelli M4 (aranyszemek))
[2025-08-10 22:12:15] [Output] : *** Marco Menendez elővett egy fegyvert. (AR-15 + HOLO)
[2025-08-10 22:12:22] [Output] : *** Marco Menendez elrakott egy fegyvert. (AR-15 + HOLO)
[2025-08-10 22:12:24] [Output] : Benett Mambolza: (( hiaba lovoldozol ))
(itt vissza ment afkba egyből)

a 10 perces anim időből elhúztál 6 percet afkal, videó vágással, és szöszmötöléssel. Mi az hogy te adod meg a lehetőséget nekünk arra hogy folytassuk az RP-t?

Indokolatlan menekülés részét pedig nem tudom honnan szedted.. Haveromat üldözték, menekítési céllal voltam végig a közelében, de mivel lövöldözés lett a vége és Ő meghalt, így elkezdtek engem üldözni, mint "bűntársat".
Az autómban valóban volt fegyveralkatrész nyitogatásokból eredően, gondolom valaki azt kiszedte, viszont aktív körözés is van az autómon, szóval ez a része szerintem túl van tárgyalva.
Aktiv körözés, akkor nem szerepelt a gépjárműveden, sem a személyeden, illegál nem volt nálad, egy baseball ütőn kivül, amit az Admin meg is kérdőjelezett.

[2025-08-10 22:29:41] [Output] : Admin 5 Beni: (( miért menekültél Benett? ))
[2025-08-10 22:29:49] [Output] : Rannveig Tokidottir: (( azalatt pedig nem tudunk semmit csinálni ))
[2025-08-10 22:29:58] [Output] : Benett Mambolza: (( haveromat üldözni kezdték, én pedig próbáltam volna őt menekíteni ))
[2025-08-10 22:30:07] [Output] : Rannveig Tokidottir: (( baseball ütővel? ))
[2025-08-10 22:30:08] [Output] : Benett Mambolza: (( viszont miután őt kidarálták, elkezdtek engem is üldözni ))
[2025-08-10 22:30:17] [Output] : Benett Mambolza: (( miért kéne fegyvert alkalmazni? ))
[2025-08-10 22:30:23] [Output] : Admin 5 Beni: (( Mivel nincsen nálad semmi ami ezt megindokolja, hogy menekülj. ))
Az admin is leirta, nem volt nálad semmi ami megindokolná a menekülést. Azt hogy te segitő szándékkal akartál ott lenni azt mi nem tudhattuk. Simán kitudod beszélni magad a szituációból, mivel kézzel fogható bizonyiték nincs ellened, azzal tettél olajat a tűzre hogy menekülőre fogtad.

És az aügy alatt képviselt stilusod sem a legragyogóbb. Igy a végére megemlitem ezt is ha már lehetőséget adok ennek a panaszkönyvnek, ahogy te adtál nekünk az rp folytatásra.

[2025-08-10 22:30:25] [Output] : Rannveig Tokidottir: (( mivel akarod kimenekiteni? ))
[2025-08-10 22:30:32] [Output] : Benett Mambolza: (( targoncával ))
[2025-08-10 22:30:36] [Output] : Benett Mambolza: (( szerinted? ))

[2025-08-10 22:17:40] [Output] : Benett Mambolza: (( ezert remegni xd ))

[2025-08-10 22:20:37] [Output] : Rannveig Tokidottir: (( mindegy, panaszkönyvet megirjuk, további szép estét! ))
[2025-08-10 22:20:43] [Output] : Benett Mambolza: (( xd ))
[2025-08-10 22:20:53] [Output] : Benett Mambolza: (( hajra ))

[2025-08-10 22:31:58] [Output] : Benett Mambolza: (( fenyegetően közölted ooc chaten, valóban. ))
[2025-08-10 22:32:02] [Output] : Benett Mambolza: (( többször is ))
[2025-08-10 22:32:04] [Output] : Marco Menendez: (( nem fenyegetően :DD ))
[2025-08-10 22:32:05] [Output] : Marco Menendez: (( már itt irom ))
[2025-08-10 22:32:07] [Output] : Benett Mambolza: (( de :) ))
[2025-08-10 22:32:07] [Output] : Marco Menendez: (( a fele már kész ))
[2025-08-10 22:32:14] [Output] : Benett Mambolza: (( gl ))

Az általad említett "pit" manővert szerintem gondold át..
Én azt mondom amit láttam. Az hogy nálad másképp történt, had ne én gondolkodjak.

Várjuk a biráló admin válaszát. Mindent leirtam ami fontos lehet, vagy épp az általad történő állitásokra vetit fényt.

Biráló admin kérésére válaszolok innentől.

Helóbeló.

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: huey és Benett
22:11:26 - itt szóltam hogy nyisd ki

22:17:33 - ekkor voltál hajlandó nagynehezen belemenni a dolgokba hozzáteszem itt csak a kocsi kinyitásáig jutottunk el.

Te adtál nekünk lehetőséget arra hogy folytassuk az rpt veled? Na neeee. Kérlek ne próbáld meg a saját oldaladra forditani a dolgokat. Főleg azok után hogy afkoltál már a leges legelején... próbáltunk visszahozni IC. Erre kaptunk tőled egy nagyon szerény és szép választ.

(itt vissza ment afkba egyből)

a 10 perces anim időből elhúztál 6 percet afkal, videó vágással, és szöszmötöléssel. Mi az hogy te adod meg a lehetőséget nekünk arra hogy folytassuk az RP-t?

Aktiv körözés, akkor nem szerepelt a gépjárműveden, sem a személyeden, illegál nem volt nálad, egy baseball ütőn kivül, amit az Admin meg is kérdőjelezett.

Az admin is leirta, nem volt nálad semmi ami megindokolná a menekülést. Azt hogy te segitő szándékkal akartál ott lenni azt mi nem tudhattuk. Simán kitudod beszélni magad a szituációból, mivel kézzel fogható bizonyiték nincs ellened, azzal tettél olajat a tűzre hogy menekülőre fogtad.

És az aügy alatt képviselt stilusod sem a legragyogóbb. Igy a végére megemlitem ezt is ha már lehetőséget adok ennek a panaszkönyvnek, ahogy te adtál nekünk az rp folytatásra.

Én azt mondom amit láttam. Az hogy nálad másképp történt, had ne én gondolkodjak.

Várjuk a biráló admin válaszát. Mindent leirtam ami fontos lehet, vagy épp az általad történő állitásokra vetit fényt.

Biráló admin kérésére válaszolok innentől.

Helóbeló.
Ajtó kinyitáson kívül mit kellett volna csinálnom? :) Más részetekről nem lett rp-zve, amint megtörtént a report megírása részemről, kinyitottam az ajtót, mint a logokban is látszik. Aktív körözés márpedig VAN a járművön(admin ezt nem tudta, ezért is kérdőjelezte meg azt, hogy milyen indoka van a menekülésnek), mivel az "ügy" után elmentem egy traffipax előtt, érdekes módon szirénázva a semmiből jött utánam egy e60, és leírta ooc, hogy REM(J) RUM található az autón. Nem próbálom a saját oldalamra fordítani a dolgokat, te próbálsz mindenféle dologgal bemocskolni, ezzel pedig magadat minősíted. ;)

• Kedvelés
Reactions: morty.
Szia. Melyik Admintól kaptál érte szankciót, és milyen indokkal ?

Sziasztok!
Megérkezett a bírálat.

A napi logok alapján egyértelmű, hogy Benett Mambolza 7 perc késéssel reagált az RP-re.
Az, hogy adminra vártál és közben vágtad a videót, nem indok az RP megszakítására. Bizonyítékokat csak az admin érkezése után lehet elkezdeni benyújtani. A várakozás alatt az RP-t megtagadtad.

Az „indokolatlan menekülés” ügyét is átnéztem. Egy későbbi igazoltatásnál kiderült, hogy az autódra körözés volt kiadva, viszont ez korábban nem szerepelt az autón, valószínűleg az üldözés közben került rá.
Nálad és az autódban nem volt illegális tárgy, és a logban sincs arra utaló RP, hogy „segítségként” lettél volna a helyszínen.
Az „indokolatlan menekülés” panasza jogos.

Az MG-re vonatkozó panasz nem bizonyítható, ezért jogtalan.

Összegzés:
Benett Mambolza indokolatlan menekülést és RP tagadást követett el. A panasz jogos, a szankciót ki osztom a szerveren.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.