NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Marco Diaz
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 1996.05.08
1.4 Bejelentett lakcíme: Jefferson Hotel
1.5 Személyi igazolvány száma: 984928HZ
1.6 Telefonszáma: +38-76-054-5996
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Gyerekkorom óta vonz a rend és a fegyelem világa. Mindig is motivált, hogy segítsek fenntartani a törvényességet, különösen a gazdasági bűncselekmények terén.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- Az adók és vámok törvényes beszedése, az adócsalások, pénzmosás, valamint illegális áruforgalom felderítése. Ezen kívül ellenőrzési és nyomozati feladatokat is ellát, valamint biztosítja az állam költségvetési érdekeit.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen, van különbség. A ruházat átvizsgálása külsőleg történik, a zsebek és ruházat átnézésével. A motozás során viszont alaposabb, akár testfelületi vizsgálatra is sor kerülhet. 2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Egy pénzügyőr feladata, hogy megakadályozza az állam anyagi érdekeinek megsértését, felderítse az adó- és vámcsalásokat, továbbá ellenőrizze a gazdasági szabályok betartását. 2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Költségvetési csalást követ el, ami azt jelenti, hogy valaki szándékosan csökkenti vagy elkerüli az államnak járó bevételeket, például adóbevallás elmulasztásával vagy hamis adatok közlésével. ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Norbi 1.2 Hány éves vagy?
- 14 1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 2024. 08. 14. kor regisztráltam
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 1049 2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 13 742 perc 2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
-
mert nem tetszett a előző név. 2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
-
sajnos már nem emlékszek mi volt. 2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
- Nem voltam még bannolva
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Voltam ezen a szerveren a szerelő frakcióba,parkolás felügyeletbe,omsz-ben is a szerelő frakció megszünt, a pf nem tetszett már annyira,omsz nem tetszett és más szerveren voltam PD főkapitány.3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Ezen a szerveren még nem voltam rendőr 3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Teljesíthető 3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Már kiskorom óta szeretem a rendvédelmi frakciókat, különösen azokat, amelyek nem csak klasszikus rendőri feladatokat látnak el. Érdekel a gazdasági bűnözés, az ellenőrzés és a nyomozás szerepe, valamint szeretném kipróbálni magam egy komolyabb, felelősségteljes frakcióban.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen 4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Saját gondolkodásból töltöttem ki, nem használtam semmit!
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Marco Diaz
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
San Fierro, 2025.06.04.