Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: marcodiaz_0242. Hogyan szólíthatunk? Marco3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 13 742 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, Rendör főnök is voltam, meg örmester,törzsörmester,főtörzsörmester is7. Mesélj magadról pár mondatban. Egy szorgalmas és aktív játékos vagyok, aki szereti a rendvédelmi szerepeket. Több szerveren is gyűjtöttem már tapasztalatot, és mindig törekszem a szabályos, komoly RP-re. Nyitott vagyok a fejlődésre, és szeretek csapatban dolgozni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Segitőkész,kitartó,szorgalmas. Néha izgulok,gyorsan tanulok(frakciókban),néha unatkozok.Általános adatok
1. Teljes neve: Marco Diaz2. Születési helye, ideje: 1999.02.07, San Fierro3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Autószerelő szakma4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Járőrtisztként egy stabil csapatban, gyakorlottan kezelek szituációkat6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítom megafonnal, félre áll biztonságos helyen, rádiózok, oda megyek az úr(ak)hoz bemutatkozok, elkérem az iratokat, leellenőrzöm, ha minden jó vissza adom, megnézem a csomagteret, ha minden rendben van nincs semmi szabályszegés akkor tovább engedem, vissza szállok a kocsiba,rádiózok és megyek tovább8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami fegyveres szerv, melynek feladata a közrend, közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése, felderítése, a polgárok védelme.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettesem az, aki közvetlenül irányít, és akitől napi szinten utasításokat kapok. A feljebb való ennél magasabb rangban van, és stratégiai vagy nagyobb léptékű döntésekért felel.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A priuszt figyelembe veszem a bírság kiszabásánál. Ha visszaesőről van szó, súlyosabban kezelem. Azonban mindig az adott helyzet, a szabályszegés mértéke és az illető hozzáállása alapján döntök.11. Meséljen magáról pár mondatban. Kitartó, nyugodt természetű karakter vagyok, aki komolyan veszi a rendőri munkát. Fontos számomra a rend és a jogszerűség.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal szólok a rádión, hogy tüzet nyitottak rám. A saját valamint civil életek védelmét helyezem előtérbe.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítom,beviszem kihallgatni,lefoglalom a tárgyakat tőle és megkezdem a nyomozást.