Marcell-ra való Panaszkönyv.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 16.
53
34
LS karakter
Luna Verdiana
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Spyros Konstantiou

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Marcell

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Érme két oldalának megtagadása,helytelen ügyintézés,Bízonyiték hiánya nélküli szankció oszás.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A szitu abból indult,hogy rendőrök előtt szívtam a kokaint és mint ahogy a videón látszik nincs animációja a kokain szívásnak és csak a script írja ki,hogy szívtam,a rendvédelem a dc beszélgetés alatt egy videót nem tudtak fel mutatni és az adminisztrátor videó és bármilyen bízonyiték elkérése nélkül szankciót adott nekem,amit nem tartok jogosnak mivel,bízonyiték hiányába döntött az admin! A másik pedig az,hogy a rendvédelem oldalát fogta a discordon való beszélgetés folyamán mivel egy bízonyitékot se kért tölűk csak oszotta a szankciót.

Helló a panaszt én fogom bírálni várom @Marcell válaszát!

Edit: Fejtsd ki hogy szerinted miben alapult meg az érme két oldala elhanyagolása és az általad felhozott "vádak" @CLSARMANDO

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: cashapp addict
Helló a panaszt én fogom bírálni várom @Marcell válaszát!

Edit: Fejtsd ki hogy szerinted miben alapult meg az érme két oldala elhanyagolása és az általad felhozott "vádak" @CLSARMANDO
abban,hogy a rendvédelem oldalát pártolta és bízonyiték hiányába osztotta a szankciót,mivel egyik rendvédelmistől se kérdezte meg discordon,hogy mutassanak egy videót vagy bármit ez alapon alakult meg.

• Haha
Reactions: Den
Megjöttem a bírálattal!
Beszéltem Marcival kapott bizonyitékot arról hogy a pár rendvédelmi szerv tagja között kokaint szívsz fel, hiába nincs animációja mivel a chaten látszik hogy felszivsz egy kis kokaint így egyértelmüen látják a rendőrök ami egyáltalán nem reális cselekvés.
Tehát az általad felhozott problémák nem állják meg a helyét.

A panasz jogtalan @Marcell nem hibázott!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.