- 2026. 01. 31.
- 2
- 0
- LS karakter
- Lysenko James
- LV Karakter
- -
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Lysenko James
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 1999.08.27
1.4 Bejelentett lakcíme: Los Santos, Dilimore
1.5 Személyi igazolvány száma: 890807CW
1.6 Telefonszáma: +38-76-502-1299
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem/FONT]
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Azert szeretnek a Nemzeti Ado- es Vamhivatal penzugyore lenni, mert erdekel a jog es a rend fenntartasa, valamint szeretnek hozzajarulni az orszag gazdasagi biztonsagahoz. Fontos szamomra a felelossegteljes munka es az, hogy segitsem a szabalyok betartasat. Emellett vonz a kihivasokkal teli, valtozatos munkakor is.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A Nemzeti Ado- es Vamhivatal (NAV) feladata az allami adok, jarulekok es vamok beszedese es ellenorzese, valamint a koltsegvetesi bevetelek vedelme. Ellatja a vamigazgatasi feladatokat, es fellep az adocsalas, csempeszet es egyeb penzugyi buncselekmenyek ellen. Jogkorebe tartozik az ellenorzes, vizsgalat, birsagolas, valamint bizonyos esetekben nyomozati tevekenyseg vegzese is.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen, van kulonbseg a motozas es a ruhazat atvizsgalasa kozott. A ruhazat atvizsgalasa altalaban a kulso ruhazat es zsebek ellenorzeset jelenti, mig a motozas alaposabb, a test atvizsgalasara is kiterjedo intezkedes. A motozas szigorubb jogi feltetelekhez kotott, mert jobban erinti az erintett szemelyisegi jogait.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Egy penzugyor feladata az adokra es vamokra vonatkozo szabalyok betartasanak ellenorzese, valamint a jogszeru gazdasagi tevekenyseg vedelme. Fellep az adocsalas, csempeszet es egyeb penzugyi visszaelesek ellen. Emellett hozzajarul az allam koltsegvetesi beveteleinek biztonsagahoz es a torvenyes rend fenntartasahoz.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Amennyiben valaki meglopja az allamot, altalaban koltsegvetesi csalast kovet el. Ez azt jelenti, hogy valaki szandekosan megtveszti az allamot, peldaul adocsalassal vagy jogtalan tamogatas igenylesevel, es ezzel karositja a koltsegvetest. A cselekmeny buntetojogi felelosseget von maga utan.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Gergo1.2 Hány éves vagy?
- 181.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 3 honapja kb kezdtem el rendesen jatszani de mar reg regisztralva vagyok de most kezdtem el leginkabb csak itt jatszani ezert is szeretnek jonni frakcioba
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 35892.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 57742.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Ezen a szerveren meg nem voltam frakcioba3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Itt meg nem voltam3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Igen3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- OOC indokbol azert szeretnek a Nemzeti Ado- es Vamhivatal tagja lenni, mert erdekel a szervezet mukodese es szeretnem boviteni a szerepjatekos tapasztalataimat. Emellett vonz a felelossegteljes, komoly szerepkor es a kihivasokkal teli jatekstilus.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Korabbi rendvedelmis tapasztalatok NAV-os es rendori korszakbol
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Lysenko James
KELTEZÉS HELYE, IDEJ