Luna Morales-Kenndy [Pető]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kattyos

Újonc
2025. 03. 17.
57
34
20
LS karakter
Lena Wilk
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Luna Morales
Panaszra tett személy InGame neve:
Kenndey Selvatore
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rendőrként röhög azon először hogy ic fájdalmaim vannak, majd azon hogy az ellátásert számlát kell kapnoms, nem tartom rp szerűnek hogy ezen röhög miközben valóéletben sem reális ha a rendőr röhög más szenvedésén.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Egyik log: Másik log: https://armin.kim/seepaste/q1n1
Megjegyzés:
-

Csao, én bírálom a pk-t. 24órája van válaszolni az illetőnek.

• Kedvelés
Reactions: Kattyos
Csao hello! Kenndey Selvatore vagyok! Neharagudj de nem azon röhögtem hogy neked fájdalmaid vannak! Épenséggel kollegával is beszéltem rádión! De ha te ennek veszed akkor rendben! ( Neked kellet volna csekket fizetni/kiálítani! De a rendőrők álják mert kedves volt a kollega)

Kenndey Selavtore!

Utoljára szerkesztve:
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
Ja és ott voltak a kollegák azok szoltak volna nekem! És nem mutatam rád hogy téged röhőglek de ezt persze admin birálja log az nem sokat ér.

Ja és ott voltak a kollegák azok szoltak volna nekem! És nem mutatam rád hogy téged röhőglek de ezt persze admin birálja log az nem sokat ér.
szia, pedig elegge ugy tunt hogy azon rohogsz, akkor mar radioba is rpvel nevethettel volna aztan nem lenne ez, egyebkent kifizettem volna a csekket ha nekem adja..

A logból ténylegesen az derül ki, hogy te a semmin röhögsz. Én értem, hogy rádión beszélgettek, de akkor miért a sima ic chatbe irod be h "xd"?

Legyél szíves egy napi logot küldeni nekem @Krisa (dc: apeto)

Sziasztok. Logból kiderűlve semmi féle dolog nem történt ic-n ráadásul az ooc-dra azt írta, hogy IC Ügy.

Kenndey 60percet kap NonRP-re.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.