Luis Fat Jelentkezése a Parkolás Felügyelethez

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 08. 27.
2
0
LS karakter
Luis Fat
gZYMM9s.png

(Töltsd ki figyelmesen, minden kérdésre válaszolj!)

A jelentkezés IC része

Családi és utóneve:Luis Fat
Születési neve:Luis Fat
Születési helye, év, hónap, nap:Los Santos Hospital 1984.07.21
Anyja neve:Forth Maria
Személyi igazolvány száma: 956999DU
Vezetői engedély száma: 255386W
Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-158-0952
Családi állapota: Elvált
Lakóhelye:Blueberry
Korábbi foglalkozásai, beosztásai:Rendőrség Civil rendészeti osztály
Miért pont hozzánk jelentkezik?Azért szeretnék ebbe a frakiba tartozni mert nagyon megtetszett tiktokon is sok ilyen videót láttam hogy élőben elvontatják az autot és ez tetszett meg ebbe a frakiba
Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Szeretnék hasznos tagja lenni a közösségnek,gyorsan tanulok és szeretek csapatban dolgozni.Előnyeimhez tartozik hogy gyorsan és precizen dolgozom
Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Megfelelő körülmények,segítőkész munkatársak és közösség.

A jelentkezés OOC része

Írj magadról legalább 8-10 mondatot:Horváth Martinnak hívnak 20 éves vagyok aki nagyon szeretett sportolni.Sporton belül értem ezt az extrém sportra majd a focira nagyon sokat szoktam sportolni 2 és fél évig fociztam és kosaraztam most pedig dolgozom Egyéni vállakozóként.Nagyon sokat játszok azóta az MTA játékkal mikor egyszer egy nap a testvérem megmutatta ezt a játékot nagyon sok szervert bejártam már és rengeteg frakciót.Aki ismer esetleg máshol nagyon aktív voltam mint frakción mint játékon belül mivel nagyon szeretem ezt a Játékot. Szeretem a Színes hosszú RP szituációkat.Szeretek játékosoknak segíteni illetve frakciót vezetni főleg rendvédelmit.Jelenleg Egyéni vállakozó Festő vagyok és van egy gyönyörű kisfiam.

Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? 1136 játszott perc
Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Azért szeretnék ebbe a frakiba tartozni mert nagyon megtetszett tiktokon is sok ilyen videót láttam hogy élőben elvontatják az autot és ez tetszett meg ebbe a frakiba. Érdekel az autószállitás/mentés
Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Nem voltam még ezen a szerveren
Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni? Amennyit lehetséges a maximum időt.
Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): igen. Discord név: Martiin
Voltál már adminjailben, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):
Köszönjük, hogy kitöltötted a jelentkezést!
Sok sikert kívánunk a felvételihez! 🌱

gZYMM9s.png

Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK.
Vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért! (DC)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.