Luigi Cartel-Rick

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
22
8
LS karakter
Elina Cartel
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luigi Cartel
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rick
Panasz oka, leírása, kifejtése:

Csáó, szóval a mai nap volt egy olyan történés, hogy Noemi Falcone Ricci és Bruno Raffaele Ricci karamboloztak úgy, hogy feldőlt a kocsijuk. Én és Walter Cartel pont ott mentünk el mellettük, és mivel az IC karakterünk drogok hatása alatt állt (fullos rampage volt), ezért egyet nevettem. A drog azért játszik itt közre, mivel IRL is tudjuk, hogy a drogok hatása (THC, fű és társai) különböző hatásokkal van az emberekre, amibe beletartozik az úgymond „jó kedv” is.

„A fű hatásai közé tartozik: Jó kedv / eufória. Sok embernél ellazulást és jobb hangulatot okoz. Nevetőgörcs,Előfordul, hogy apró dolgok is nagyon viccesnek tűnnek, ezért könnyebb nevetni.” „CHATGPT”

Visszatérve a témára mi IC-n csak annyit láttunk, hogy a kocsijuk kicsúszik, egyet fordul, majd visszaáll. Ezután én egyet „xd-ztem”, majd továbbmentünk. Rá egy 10 percre vissza lettünk gettelve, hogy ez mi volt. Ezt követte egy laza másfél órás admin ügy, hogy ez NONRP. A vége az lett, hogy én kaptam volna egy 60 perces Admin jailt, és mielőtt berakott volna elmondta, ha nem tetszik a bírálat, nyithatok PK-t. Én mondtam jó, úgyis fogok nyitni, erre megkaptam, hogy akkor 90 perc lesz PK-val való fenyegetőzés végett is. Erre elkezdtünk beszélni, megmondtam nem értek egyet a szankcióval, mivel én csak kifejeztem magam azzal, hogy PK-t nyitok rá utána azt mondta igazunk van, és végül csak egy 60 perces tanulós jailt kaptam NonRP indokkal.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
, https://pastebin.com/Xfima7bZ, https://pastebin.com/RX2nLZTG
Megjegyzés:

Már az agyam buggyant meg a vége felé.

Szia! Mint megírtam neked az adminügy alatt is úgy megírom itt is. 3-4 év kemény drogfüggöséggel a hátam mögött biztosan merem neked állítani hogyha bármilyen balesetet látok bármilyen drog hatása alatt nem nevetek rajta hiába bármit is ad az a bizonyos drog. Visszatérve a PK-ra, miután normálisan megírtad hogy senkinek nem akarsz rosszat én mondtam hogy szuper, akkor NonRP 60 perc és megyünk végre, bedobtad hogy "úgyis PKt fogok írni". Részemről a kocsi visszaborulása a kérdéses ami miatt mondtam hogy írj panaszkönyvet. Az agya mindenkinek megbuggyant a végére szerintem ezzel nem vagy egyedül. Részemről bíráló válaszáig ennyi!

Ui.: Nem kell betalálni discordon patyizásokkal, köszönöm!

Szia, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és hamarosan jövök a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: Bianca Graziano
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Véleményem alapján sem reális az, hogy egy ilyen szintű ütközést látva elkezd szakadni a nevetéstől bárki is. Az a részlet, hogy a drogra hivatkozol, valóban sokkal több mindent mersz megcsinálni te saját magad, de egy ilyen balesetben még kábítószer hatása alatt is komolyra fordul a hozzáállásod.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

• Imádom
Reactions: Bianca Graziano
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.