Luigi Cartel - Alex

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
22
8
LS karakter
Elina Cartel
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luigi Cartel
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Délinél csigába vertek viperával,el törött a jobb kezem és a két lábam, egy kezem tiszta maradt, töretlen nélkül, (nem voltam animba) és ugye rádióztam hogy jöjjenek értem és arra ALEX nonrp nek nyilvánitotta a jailt mivel elvolt törve a kezem és hogy én ugy nem rádiózok, probáltam neki magyarázni hogy csak 1 kezem van eltörve de erre már persze OOC chatet nem nézett és betett jailbe
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/0refFYQ4

Megjegyzés:

Légyszi máskor legyünk kicsit odafigyelősöbbek mert nekem az ilyenekért gyül az adminjailem és a frakióbol kifognak tenni.

• Kedvelés
Reactions: wasabi és Lori6
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát.

Szia továbbra is csak azt tudom neked mondani hogy való életben sem hiszem ha el törik a kezed lábad lenne annyi lélek jelenlét benned hogy te aktualisan eppen rádiózz. Ha szükséges küldöm az ügyel kapcsolatos logokat. Várom ez ügyben a bíráló admin válaszát.

Ui:
1000004546.png

(Dawn discord társalgó)

Nem kaptam tőled üzenetet. És erről nincs is mit beszélnünk. Varom a bíráló admin válaszát.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Álláspontom szerint, amennyiben az egyik kezed és az egyik lábad eltörik, az első és legéletszerűbb reakció a segítségkérés. Mivel nem voltál animban, ezt megtehetted és a nem sérült kezeddel könnyedén tudtál segítséget kérni.

Az esetről nem kaptam részletesebb videófelvételt, amelyből egyértelműen megállapítható lenne a rádiózás pontos körülménye (például, hogy zajlott-e még verekedés vagy más cselekmény a háttérben), így ennél konkrétabb következtetést nem tudok levonni.
Függetlenül ettől, a Discordon tanúsított megnyilvánulásod nem volt megfelelő hangvételű, bízom benne, hogy az ezért járó szankciót megkaptad.

A panaszod jogos, az adminisztrátort hibapontban részesítem.
A jail javítása szükséges egy 1 perces „Előző semmis” jail alkalmazásával, ezt Alexra bízom !

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.