Lucie Henry - Rey

• Thread starter Thread starter Milkee
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 105
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Milkee

Újonc
2025. 05. 10.
28
43
LS karakter
Lucie Lemoine
LV Karakter
Tariq Nelson
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Lucie Henry
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Álláspontom szerint egy adminisztrátornak minden körülmények között kötelessége a szerepjáték alapelveit és a valósághűség követelményét képviselni.

Az alábbi videófelvételen egyértelműen látható, hogy az adminisztrátor ezzel szemben eljárva, a realitás elvárásait figyelmen kívül hagyva egy közel 90 fokos dőlésszögű dombon felvezetett engem, miközben bilincsben voltam. Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy még az is megkérdőjelezné a valósághűség követelményét, ha egy személy saját erejéből próbálná megmászni egy ilyen meredek emelkedőt; azonban az, hogy egy másik karakter engem ebben az állapotomban felvezetett, véleményem szerint egyértelműen túlmutat a szerepjáték keretein, és sérti a szerver által képviselt elveket.

Ezért kérem a fentiek alapos mérlegelését és szükség esetén a megfelelő intézkedések megtételét.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szeretném, ha az ügy újbóli elbírálásra kerülne, mivel az előző panaszkönyv alapján Pelambre bírálta, aki véleményem szerint elfogultan döntött a leader társával szemben. Továbbá valószínűsítem, hogy az elbeszélgetés sem történt meg, tekintettel arra, hogy az érintett időközben távozott a csapatból.

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Ha nem értetettél egyet pelambre bírálatával, miért nem rá tettél panaszkönyvet, mikor még lehetett?
Egy elbírálat panaszkönyvet újranyitni nem túl fair dolog, de nem tudom ti hogy vagytok ezzel...
Script továbbra is megengedni, hogy felmenjek rajta, van olyan rész, ahol nem enged felmenni, itt ezen a részen pont megengedte, úgyhogy nem érzem még mindig szabálysértésnek ezt.
Pelambre, és én is leír(tunk) mindent az előző panaszba, nem kívánok többet hozzáfűzni.

Helló már egyszer megtörtént a panaszkönyv bírálása azt nem áll szándékomban módosítani, ott is megtörtént a beszélgetés Rey-el.
Azonban kifegészíteném annyival hogy az ahogyan cselekedtél @rey egyáltalán nem reális hogy egy megbilincselt személlyel egy ilyen mértékű dombnak felfelé szaladsz!

Értem én hogy már elég régi játékról beszélünk stb, viszont vannak szabályzati pontok amihez igazodva kell tevékenykednünk.
Tehát Rey az efféle cselekvéseidet hanyagold mivel nem reális, ehez tartsd magad légyszives.

Panaszt következmények nélkül zárom!

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: tyze és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.