Panasztevő InGame neve:
► Luciano Graziano ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Micky ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szerverszabályzat nem tudása, illetve másik fél nem szankcionálása. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Bíráló adminnak küldöm - hangfelvétel - személyes jogok védése végett. ◄
Megjegyzés:
► Pár órával ezelőtt történt az eset, hogy egy társam rendőri intézkedés alá került és rádiózott segítségért. Ennek hatására odamentem a helyszínre azzal a céllal, hogy megpróbáljam kimenekíteni. Az események során fegyvert vettem elő, majd vagy ő, vagy az egyik honvéd társa lelőtt.
A halálomat követően – a hajnali órákban – ugyanaz a honvéd odajött hozzám, és feltette a következő kérdést: „megint a kisebbséggel kezdesz ki?”. Ezt szereptévesztésnek vettem, ezért admint hívtam. Később beláttam, hogy nem Szereptévesztés történt, hanem MG, ezért a panaszt ennek megfelelően módosítottam.
Az MG teljes mértékben jogos volt, mivel a halálom után semmilyen RP-kapcsolat nem állt fenn közöttünk, ennek ellenére a honvéd OOC információt használt fel ellenem. Ennek ellenére Mickey admin ezt figyelmen kívül hagyta, annak ellenére, hogy szóban is jeleztem neki, illetve a vonatkozó szerverszabályzatot meg is mutattam számára megosztásban.
Mickey admin állítása szerint bárkit ki lehet menekíteni, ehhez nem szükséges rang vagy külön jogosultság, azonban ez ellentmond a szerveren leírt szabályoknak, amelyek egyértelműen rögzítik a feltételeket. Ennek ellenére a honvéd részéről nem történt szankció MG miatt, kizárólag én kaptam jail büntetést.
Álláspontom szerint az admini döntés nem volt szabályos, mivel a honvéd által elkövetett MG nem került kivizsgálásra és szankcionálásra, miközben a szabályzat feketén-fehéren tartalmazza az ide vonatkozó előírásokat.
EDIT: 205621 - tessék elolvasni ezt a reportot, mert probáltam vele megbeszélni, de rám se heverített. Mondtam, HA megöltek abba az RP szálba a Honvédesek, mert én ott fegyvert rántottam a társam végett - akkor hogyan EMLÉKEZNE RÁM?
[2026-02-07 23:20:20] [Output] : *** Luciano Graziano elővett egy fegyvert. (Gold TEC-9 (Meghalsz))
[2026-02-07 23:20:21] [Output] : *** Alessandro Galluzzo elővett egy fegyvert. (Tan AR-15 + HOLO)
[2026-02-07 23:20:21] [Output] : *** Marcus Grant elővett egy fegyvert. (AR-15 + Aimpoint)
[2026-02-07 23:20:23] [Output] : *** Luciano Graziano elrakott egy fegyvert. (Gold TEC-9 (Meghalsz))
[2026-02-07 23:20:23] [Output] : *** Ryan Mitchell elővett egy fegyvert. (White Benelli M4)
[2026-02-07 23:20:24] [Output] : *** Oliver Scott elővett egy fegyvert. (AR-15 + Aimpoint)
[2026-02-07 23:20:25] [Output] : *** Giuseppe Collins szakad a röhögéstől
Itt történt amikor megöltek, ha a bíráló admin vissza nézi, akkor látni fogja, hogy valamelyik honvédes ölt meg.
Utoljára szerkesztve:
.png)