Luciano Graziano - Mickey(Elvileg)

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 336
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Zeljko Pavlovic / Elvileg Micky
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Adminkihasználás/talán buggoltatás/PG
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
IC szóváltást követően hátra vonultunk rendezni a konfliktust, amely verekedésbe torkollott. A viperával körülbelül másfél percen keresztül folyamatosan ütöttem az érintett játékost, azonban ez idő alatt semmilyen sebzést nem kapott. Több olyan találat is volt, amikor nem védekezett, ennek ellenére sem HP csökkenés, sem csonttörés nem történt nála.

Továbbá véleményem szerint PG is történt a részéről. Amikor a társa a helyszínre érkezett és fegyvert rántott rám, hátulról lelőtte az egyik társam, mivel rám fogta és leader veszélye volt ezáltal érvényben. Ezt követően rá is fegyvert fogtak, azonban ennek ellenére tovább futkározott és nem tanúsított életszerű reakciót arra, hogy fegyverrel tartják sakkban, illetve lövések dördültek el amiből szintén kapott jó pár golyót ami szintén nem sebezte őt.

A történtek után teszteltük a helyzetet fullos Rampage állapotban is. A tapasztalat az volt, hogy a Rampage semmilyen védelmet nem biztosít a vipera ellen. Védekezés mellett is, amint egy ütés betalált viperával, azonnali csonttörés történt nálam, miközben a Rampage értéke egyáltalán nem csökkent.
Megjegyzés:

Egész videó:
Itt 1 jelenet részemről, ahol nem védekezett egyáltalán és nem kapott sebzést:
Itt a társam szintén védekezés nélkül rá vágott párat és semmi törés/sebződés:
PG Mickey részéről, illetve a betalált lővések:
Az én részem fullos rampageval, védekezés közben betalált ütés:

• Haha
Reactions: Eriq és scripto
A viperás ütés az szinkron hiba volt. Én végig védekező állásban voltam, míg nálad folyamatosan estem el. A felvételen látszik hogy nálad az esést követően egyből felhuppan a karakter védekező állásban. Ha valaki viperával megütnek, és nem szinkron hiba és elesik, akkor a karakter animációval kel fel a földről, nem egyből feláll védekező állásban, ezért nem kaptam hitet, mivel szinkron hiba.

Úgy színt amikor nálad az animáció a földön való ütés, nálam ugyan ugy a földön voltál, de én továbbra is védekeztem, míg nálad estem el, és szint úgy hírtelen huppant fel a karakter, ez is szinkron hiba.

Amikor ütlegelve üt a csaj engem viperával az viszont nem szinkron hiba, mivel olykor nem a viperával kapok ütést, hanem kézzel, mivel nem jobb klikkel ütött engem. Ez a videón is látszik, ha simán bal klikkel ütnek viperával sétálva, akkor nem vipera ütést kapok, hanem kézi ütést.

PG: Késöbb realizáltam hogy fegyver van rám tartva/lövöldözés. Viszont a videóban az nincs benne hogy megállok és felteszem a kezem, mikor már reallizátam hogy KETTEN lőnek rám. Ez egy hanyag videó felvétel, logban benne van a handsup parancs.

Tesztelés: A videón látszik hogy ha védekezik a játékos, és viperával ütik semmilyen sebzést nem kap, de amint az oldalára érkezik az ütés csont törik. Nos, nálam teljesen védekezés volt, oldalból nem kaptam ütést, mivel folyamat a támadás irányában védekeztem. Ez szint úgy szinkron hiba.

Úgy vélem hogy hibát nem követtem el a viperával kapcsolatban, mivel bugot nem használtam ki, ez szimplán egy szinkron hibája.

PG-vel kapcsolatban az állás pontom ugyan az, hogy későn realizáltam,. és későn vettem észre, hogy nem egy ember, hanem kettő tart rám fegyvert/lő rám. Ez követően amikor felétek futottam láttam hogy ketten fogtok fegyvert, ezért megálltam, és a kezemet feltettem.

Lövés közben nem kaptam sebzést: Fullos rampage volt rajtam. Ezzel nem tudok mit tenni, ha nem kaptam bármilyen hitet. Rampagem ment le lövéskor. Viszont szint ugy szinkronhibának mondanám ezt is.

UI: [2026-02-16 14:07:02] [Output] : Lana Krstanovic mondja: Mi lett a kezeddel?
[2026-02-16 14:07:05] [Output] : Lana Krstanovic mondja: Kicsoda?
[2026-02-16 14:07:07] [Output] : [2026.02.16 14:07:07] Vicky Nicole Ivanova autóbalesetet szenvedett.
[2026-02-16 14:07:14] [Output] : Zeljko Pavlovic mondja: [CRO] Jól vagy Roly ?
[2026-02-16 14:07:15] [Output] : *** [LOW] Roly Dva rámutat Luciano személyére.
[2026-02-16 14:07:15] [Output] : Lana Krstanovic mondja: Mentőt ne hívjak?
[2026-02-16 14:07:20] [Output] : Lana Krstanovic mondja: Hékás.
[2026-02-16 14:07:21] [Output] : *** Lana Krstanovic elővett egy fegyvert. (TEC-9)
[2026-02-16 14:07:24] [Output] : Roly Dva mondja: Nee.
[2026-02-16 14:07:25] [Output] : *** Alexandra Ricci elővett egy fegyvert. (Bronze TEC-9 (IC ÜGY KUGYA))
[2026-02-16 14:07:27] [Output] : *** Elizabett Ricci elővett egy fegyvert. (TEC-9)
[2026-02-16 14:07:30] [Output] : [2026.02.16 14:07:30] Alexandra Ricci megölte Lana Krstanovic játékost [Bronze TEC-9] [Headshot]
[2026-02-16 14:07:30] [Output] : *** Lana Krstanovic elrakott egy fegyvert. (TEC-9)
[2026-02-16 14:07:45] [Output] : Alexandra Ricci: (( God modos ))
[2026-02-16 14:07:46] [Output] : Alexandra Ricci: (( :D ))
[2026-02-16 14:07:47] [Input] : handsup
[2026-02-16 14:07:49] [Output] : *** Elizabett Ricci elrakott egy fegyvert. (TEC-9)

Itt látható a log, hogy megadtam magam.

Plusz kielemeztem a videót, a törés kapcsolatban, egyszer nem találtátok el a lábam, 3 test lövést kaptam, ha kell ezt a bíráló adminnal is kielemezem.

Ott vannak a videók, 1x oldalba ütöttelek nem védekeztél érdekes akkor sem tört semmid, majd amikor hátba vernek viperával szintén nem védekezel. Le lehet tesztelni nyugodtan, ha nem védekezel és rampage van EGYBŐL törik a csontod. Tehát ennyiszer szinkron hiba a világon nincsen. Feltetted a végén a kezed ez igaz, de előtte mennyit futkároztál ami kimeríti a PG fogalmát, már amikor lövöldöztek akkor sem kellett volna már akkor futkároznod..

• Haha
Reactions: Eriq és scripto
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a válasszal.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Nem húznám sokáig a szót.
Az ütéseknél tapasztalható sebzés hiányára nem a bug a magyarázat, ennek részletezésébe azonban most nem kívánok belemenni.
Micky részéről egyértelműen PG történt, amely a videón tisztán kivehető.

A panaszod jogos, az adminisztrátort hibapontban részesítem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.