Luciano Graziano - Csuhy

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 142
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Nem helyes eljárás/bírálás.
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Volt egy PK-m, ami azzal lett elutasítva, hogy nincs hang a gyerek MTA-jan és nem hallotta, hogy honnan jön lövés vagy honnan nem. Nem hinném, hogy ez feljogosít bárkit is IC, hogy az összes környék belit lelőjje, értem én, hogy CLS közelében voltam, DE semmi sem volt a kezemben, meg semmi. Nem futottam semerre, nem csináltam semmit Csomizni akartam egy kocsit, erre hátba lő? Aki lövöldözik, nem hinném, hogy egyhelyben áll fegyvertelenül. Részemről ennyi. Illetve ott is leírtam, hogy egyedül Enrico aki lőtt, és őt lőtték ki elsőnek, tehát nem akarom elhinni, hogy NEM volt ideje felmérni a terepet, amikor máskor sokkoloznak a PD-sek.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/luciano-graziano-andrew-brown-csuhy.5019/
Megjegyzés:

Fent leírtak.

Szia! Valamit félre érthettél, sehol nem mondtam, hogy a panaszra tett játékos MTA-ján nem volt hang.
Ahogy a bírálatban is leírtam, az általad bizonyítékként mellékelt videónak nincs hangja.
Amit a panaszra tett játékos bemutatott részemre azon viszont van hang, amin hallatszik a lövöldözés.

Illetve a kill log is meg erősítette számomra, hogy az adott helyszínen tényleg történt lövöldözés.

Továbbá, ahogy azt a panaszodban is leírtam, a jármű kipufogó füstje téged eléggé kitakart abból a távolságból, ahol a NAV tartózkodott. Ezért ők úgy ítélték meg, hogy te a lövöldözés része vagy és ezért likvidáltak.

Nem tudok többet hozzáfűzni. Várom a bíráló admin válaszát.

Ja azt a részt félre olvastam valóban, de ez akkor se jogosítja fel a PD-t, hogy 200 méterről le lőjjön. Máskor lövöldözésen belül 2 centire, élesre sokkolgatnak, ha úgy van, itt mért nem lehetett megtenni, hogy közeledik felém, vagy bármi? Kész viccnek tartom, hogy egy PD-s lelő mindenkit aki a környéken tartózkodik. De mindegy, kíváncsian várom a bíráló admin válaszát.

Megjöttem a bírálatommal!

Csuhy leírta a panaszkönyv alatt az állláspontját, amivel egyet tudok érteni a lövöldözés kellő közepén te csomagtartózni szerettél volna. Két rendvédelmi személy egymás mellet álltak a bokor tetején és az egyikük meghalt ebből következtette a rendvédelmi személy hogy tőled jött a lövés így helyes döntést hozva likvidált téged. A kocsi kipufogó füstjétől sajnos nem látszódtál teljes mértékben, mérlegelni kellett a rendvédelmi személynek egy lövöldözés közepén hogy hogyan cselekszik, jelenleg így döntött ami ebben a helyzetben helytálló!

A panasz jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott!

• Kedvelés
Reactions: Csuhy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.