Luciano Graziano - CsuCsu

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 223
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
CsuCsu
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, NonRP, DM
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A történet egy adminüggyel kezdődött, amely során a helyszínre érkező Mano három szabálysértést állapított meg (DM/vagy Indokolatlan fegyverhasználat, NonRP, PG), azonban Csucsu szerint ezek közül egyiket sem követte el, mert mindegyik részét reálisnak tartotta.

Részletesen kifejtve: az egyik eset szerint Csucsu minden előzmény nélkül felült a társam biciklijére, elhajtott vele, majd a biciklivel ráugrált az autónkra. A PG-re vonatkozó rész abból adódott, hogy véletlenül, körülbelül 129 km/h-val elütöttük, miután kihajtott elénk, ezt követően viszont úgy állt fel, mintha semmi nem történt volna, és sérülés nélkül kezdett el szitkozódni.

Az események tovább eszkalálódtak, amikor az elütésből felálló Csucsu szidni kezdte a társamat (pl. „te rodás kurva” stb.), amire a társam viperával ütni kezdte. Erre ő fegyvert rántott és lelőtte a társamat. Véleményem szerint ez DM-nek, illetve indokolatlan fegyverhasználatnak minősül, míg ő ezt a helyzetet reálisnak tartotta. Mano erre csupán annyit reagált, hogy egy viperás verekedés nem jogosít fel fegyverhasználatra - amit jogosnak tartok szintén.

Mindez a Déli szerelőnél történt, ahol az egész helyzet a biciklilopásából indult. Miután leesett a bicikliről, azonnal szitkozódni kezdett, ami tudomásom szerint már önmagában is felesleges feszültségkeltésnek minősül..

Megjegyzés:
Pg: Én szemszögem: - https://streamable.com/5y1fo7 , Elizabett szemszöge (Ahol látszik az fk társam biciklije - rendszámostúl, amire random felült és elvitte) : - https://streamable.com/7y1lus
Kép amikor elkapta a kocsi eleje: Isabelle_D_Jones f3-as képe, hogy övé a bicikli:

Edit: Az ooc-s beszélgetésekre hivatkozva, CsuCsu, tudta hogy fegyveresek vagyunk, mert ott már 1x elő lett véve a fegyver ő ennek ellenére ELLOPTA a biciklit - tehát tudtommal már önmagában ez is egy enyhe PG, ha már ő arra hivatkozott, hogy azért vette elő a fegyvert, mert tudta hogy fegyveresek vagyunk és veszélybe érezte magát.

Log: https://armin.kim/seepaste/jkQ3

Utoljára szerkesztve:
Szia,

Úgy gondolom, hogy az, hogy egy út szélén hagyott kerékpárra felültem és elindultam vele, önmagában nem sért semmilyen szabályt. Különösen érthetetlen számomra az, ahogyan erre Elizabett reagált.

A videón is látható, hogy megpróbált elütni, miközben ti azt állítottátok, hogy én mentem elétek. Ezzel kapcsolatban viszont nem világos számomra, hogy amikor felétek közeledtem, miért állt elém már akkor is az autóval. Emiatt kényszerültem arra, hogy megpróbáljam átugratni a járművet, mivel a hirtelen helyzetben már nem volt lehetőségem fékezni, azonnal kellett döntenem.

Miután ez nem vezetett eredményre, és nem sikerült megállítani, fékezés nélkül hátulról belém hajtott, aminek következtében leestem a kerékpárról. Amikor a földre kerültem, azonnal fenyegető módon körbevettetek. Elizabett elővett egy viperát, amellyel ütni kezdett, így életveszélyes helyzetbe kerültem. Önvédelemből fegyvert rántottam, ami végül lövöldözéshez vezetett. A lövés kizárólag a saját testi épségem megvédését szolgálta.

• Kedvelés
Reactions: Levy.
Nem várható el, hogy valaki csak úgy, minden előzmény és megfelelő RP-körülmény nélkül ellopjon egy biciklit több ember mellől, hiszen ez a szabályokba is ütközik. Azért állt eléd először az autóval, mert elvitted a társunk biciklijét, amit szerettünk volna visszaszerezni. Ráadásul ezt a biciklit korábban már a haverod, Gerox is ellopta, amiért megkapta a PK-ját – amikor ő megállt, te folytattad a dolgot.

Ezután jött az a „terminátoros” viselkedés, hogy 130-cal elütünk, és gyakorlatilag semmi bajod nincs, azonnal elkezdesz káromkodni. Azt sem értem, miért próbálsz mindenkit hülyének nézni, amikor a videón tisztán látszik, hogy már akkor írni kezdtél, amikor kiszálltunk az autóból, és mire odaértünk, már ment is a káromkodás. Tehát ezzel saját magadnak mondasz ellent.

Sziasztok, hamarosan átolvasom.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Nem várható el, hogy valaki csak úgy, minden előzmény és megfelelő RP-körülmény nélkül ellopjon egy biciklit több ember mellől, hiszen ez a szabályokba is ütközik. Azért állt eléd először az autóval, mert elvitted a társunk biciklijét, amit szerettünk volna visszaszerezni. Ráadásul ezt a biciklit korábban már a haverod, Gerox is ellopta, amiért megkapta a PK-ját – amikor ő megállt, te folytattad a dolgot.

Ezután jött az a „terminátoros” viselkedés, hogy 130-cal elütünk, és gyakorlatilag semmi bajod nincs, azonnal elkezdesz káromkodni. Azt sem értem, miért próbálsz mindenkit hülyének nézni, amikor a videón tisztán látszik, hogy már akkor írni kezdtél, amikor kiszálltunk az autóból, és mire odaértünk, már ment is a káromkodás. Tehát ezzel saját magadnak mondasz ellent.
Elmondtam a saját szemszögem, nincs több hozzáfűznivalóm. Várom a bíráló Admin döntését.

Több dologból vérzik ez a seb, viszont nem gondolom úgy, hogy a közösség előtt kellene ezt kiteregetnem tekintettel arra, hogy egy adminról van szó.
A kapott bizonyítékok alapján, a felsorolt szabálysértések jogosak, így az adminisztrátorra érkezett panasz is.

Az adminisztrátort írásbeli figyelmeztetésben részesítem, valamint a mai nap folyamán keressen fel egy elbeszélgetésre.

• Kedvelés
Reactions: Luci
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.