Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 202. Mesélj magadról pár mondatban. Balázs vagyok, jelenleg 20 éves vagyok egyetemen tanulok emellett dolgozok úszóedzőként. Testnevelési egyetemen jelenleg a második félévemet töltöm és ezt végig is szeretném csinálni, hogy a végén megkaphassam a fizikoterapeuta végzettségemet amivel majd el fogok tudni helyezkedni a későbbiekben. Szabadidőmben sportolok illetve haverjaimmal vagyok nagyrészt, és játszani is szivesen játszom.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért, mert nyomás alatt is higgadt maradok, gyorsan és felelősen döntök, és nem keresem a kifogásokat – csak a megoldásokat. Képes vagyok csapatban gondolkodni, de önállóan cselekedni, ha a helyzet megköveteli.Számomra a terrorelhárítás nem munka, hanem szolgálat: vállalom a kockázatot, a terhelést és a folyamatos fejlődést azért, hogy mások biztonságban élhessenek. Megbízható vagyok, tanulékony, és nem hátrálok meg akkor sem, amikor nehéz döntéseket kell hozni.
4. Mióta játszol a szerveren? 2026.01.294.1 Játszott perceid száma: 16244.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-4 órát biztosan5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért szeretnék a TEK-hez csatlakozni, mert ez az a szervezet, ahol a legmagasabb szintű felkészültség, fegyelem és felelősségvállalás találkozik. Olyan közegben szeretnék dolgozni, ahol a döntéseknek súlya van, a teljesítmény számít, és ahol a csapatmunka emberéleteket véd.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerveren még nem voltam máshol viszont voltam már. Kb 2 hónapig voltam máshol.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy fegyelmezett, higgadt és határozott karaktert, aki nem beszél feleslegesen, inkább cselekszik. Olyan TEK-est alakítanék, aki stresszhelyzetben is tiszta fejjel gondolkodik, tiszteli a parancsnoki láncot, és számára a csapat sikere mindig előrébb való az egyéni dicsőségnél.A karakterem erőssége a helyzetfelismerés, a gyors döntéshozatal és a lojalitás: ha feladat van, végrehajtja, ha baj van, ott marad az utolsó pillanatig. Nem a keménykedés motiválja, hanem az, hogy kontroll alatt tartsa a veszélyes helyzeteket és megvédje az ártatlanokat.
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladata a kiemelten veszélyes helyzetek kezelése, különösen a terrorcselekmények megelőzése és elhárítása, a fegyveres vagy veszélyes személyek elfogása és a túszejtések felszámolása, jogköre pedig lehetővé teszi számára, hogy speciális eszközökkel, fegyveresen és más rendvédelmi szervekkel együttműködve lépjen fel a közbiztonság védelmében.Általános adatok
1. Teljes neve: Lucas Bucker2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 1999.08.254. Nem: Férfi5. Családi állapota: egyedülálló7. Foglalkozása: munkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: East Los Santos Temple drive 511. Telefonszáma: +38-76-818-9870Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Általános iskola
- Gimnázium
- Rendvédelmi egyetem
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
úszóedző
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ x] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, német
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.02.08.
Lucas Bucker
[/spoiler]Lucas Bucker