Luan Berisha - Brooklyn Prescott [dmnk]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2026. 02. 06.
17
9
LS karakter
Roman Vlagyegor
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Luan Berisha
Panaszra tett személy InGame neve:
Brooklyn Prescott
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem rendeltetés szerü eljárás jogaimmal nem élhezttem plusz a drogot is nalam hagyta
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nem jó dolog sietve pofára menni

Utoljára szerkesztve:
Üdv! Töltsd ki helyesen a mintát, 24 órád van rá.

Cső! A panaszt én fogom bírálni, hamarosan átolvasom!

Szervusz,

Milyen jogokra is gondolsz pontosan?

Továbbiakban:

A fegyverláda és egyéb illegális termékek, lásd cigaretta is elvételre került. Az inventoryd rendezetlen volt, így erősen meglehet, hogy az öt darab kokaintatyó nem került elvételre, mert ígyis akcióról jöttünk vissza, de kétlem, hogy ez bármilyen OOC probléma lenne, ez mind szigorúan IC ügy.

edit:

Az illegáljaid leadásra is kerültek.

[2026-03-05 00:33:09] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen leadtál egy illegális tárgyat! (7 400$)
[2026-03-05 00:33:09] [Output] : [DawnMTA - Illegális tárgyak (Nemzeti Adó- és Vámhivatal)]: Leadtad a következő tárgyat: 185 db 9x19mm
[2026-03-05 00:33:15] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen leadtál egy illegális tárgyat! (128 000$)
[2026-03-05 00:33:15] [Output] : [DawnMTA - Illegális tárgyak (Nemzeti Adó- és Vámhivatal)]: Leadtad a következő tárgyat: 8 db Magic Mushroom
[2026-03-05 00:33:21] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen leadtál egy illegális tárgyat! (11 720$)
[2026-03-05 00:33:21] [Output] : [00:33] Luan Berisha: (( se kihalgatas se jogogk se semmi ez azért durva nem ? ))
[2026-03-05 00:33:35] [Output] : [DawnMTA - Illegális tárgyak (Nemzeti Adó- és Vámhivatal)]: Leadtad a következő tárgyat: 1 db Füves cigi

Azon esetben semmi szükség kihallgatásra, ami bűncselekmény, erről nem tudom milyen kihallgatást akartál.

Szervusz,

Továbbiakban:

A fegyverláda és egyéb illegális termékek, lásd cigaretta is elvételre került. Az inventoryd rendezetlen volt, így erősen meglehet, hogy az öt darab kokaintatyó nem került elvételre, mert ígyis akcióról jöttünk vissza, de kétlem, hogy ez bármilyen OOC probléma lenne, ez mind szigorúan IC ügy.

edit:

[2026-03-05 00:33:09] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen leadtál egy illegális tárgyat! (7 400$)
[2026-03-05 00:33:09] [Output] : [DawnMTA - Illegális tárgyak (Nemzeti Adó- és Vámhivatal)]: Leadtad a következő tárgyat: 185 db 9x19mm
[2026-03-05 00:33:15] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen leadtál egy illegális tárgyat! (128 000$)
[2026-03-05 00:33:15] [Output] : [DawnMTA - Illegális tárgyak (Nemzeti Adó- és Vámhivatal)]: Leadtad a következő tárgyat: 8 db Magic Mushroom
[2026-03-05 00:33:21] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen leadtál egy illegális tárgyat! (11 720$)
[2026-03-05 00:33:21] [Output] : [00:33] Luan Berisha: (( se kihalgatas se jogogk se semmi ez azért durva nem ? ))
[2026-03-05 00:33:35] [Output] : [DawnMTA - Illegális tárgyak (Nemzeti Adó- és Vámhivatal)]: Leadtad a következő tárgyat: 1 db Füves cigi

Azon esetben semmi szükség kihallgatásra, ami bűncselekmény, erről nem tudom milyen kihallgatást akartál.
Meg sem kérdezte tisztában vagyok e a jogaimmal plusz ugye járt volna óvadek semmilyen kihallgatás minden ami egy alap be börtönzéshez kell

Szervusz,

Továbbiakban:

edit:

plusz ezert az óvadék mindenképpen járt volna

A Miranda jogok egy “landmark case”,
amely állami, legfelsőbb bírósági
ügynek döntéséből keletkezett
alkotmányos polgári jogszabályok,
amelyek az V. alkotmányos
törvénymódosításban vannak megfogalmazva.

Egy NAV tisztnek csak akkor kötelessége elmondania a Miranda jogait egy személynek, ha kihallgatni tervezi. Az a személy fogja ismertetni a gyanúsítottal a jogait, aki a közeljövőben tervezi a kihallgatását.

“Jogában áll hallgatni, bármit amit mond felhasználható ön ellen a bíróságon. Joga van egy ügyvédet fogadni. Amennyiben ezt az anyagi keretei nem engedik, biztosítanak egyet ön mellé. Megértette ezeket a jogokat, amiket felsoroltam önnek? Ezeket a jogokat észben tartva, hajlandó válaszolni a hatóság kérdéseire ügyvéd jelenléte nélkül?”
A 'miranda' és egyéb jogok közlése abszolút felesleges, főleg, úgy, hogy ügyvéd és bíróság nincs jelen a szerveren.

Nekünk nem volt szándékunk kihallgatni, mert nincs miért -- óvadékok lehetőségével meg az eljáró frakció diszkréciója.. őszintén az elején azt hittem, hogy a PK egy prank.

Szeretnék kérni valamelyik féltől egy logot a kihallgatásról.

Szeretnék kérni valamelyik féltől egy logot a kihallgatásról.
Kihallgatás nem történt, mert nem indokolt az RP szituáció egyátalán kihallgatást.

RUM indokkal lett előállítva, majd később helyszínen a tudatmódosítószerek és lőszerek miatt került rácsok mögé. Ez nem igényel kihallgatást.

Megérkeztem a bírálattal!

A panasz részben jogos, mivel nem adta meg az óvadék lehetőségét. A játékost figyelmeztetésben részesítem.

Semmilyen rendfokozatban lévő illetve frakció nem veheti el az óvadékot. Felettesénél tudsz IC panaszt tenni emiatt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.