Lotte De Vries-Belov

• Thread starter Thread starter Adammm
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 167
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Adammm

Újonc
2025. 05. 10.
26
7
LS karakter
Lorenzo Caruso
LV Karakter
Adam Bayferd
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Lotte De Vries
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Belov
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szóval, az egész ott kezdődött, hogy ls-ben mentem kórház felől aranybank felé, majd egyszer valakinek neki mentem, és mivel láttam hogy jól van mikor kiszált, ezért tovább mentem, majd mögülem annyit látok, hogy egy TEK-es autóból felszólítanak. Ezek után, mivel volt nálam egy Tec-9 és hozzá kb 120 lőszer, elkezdtem menekülni, mivel nem akartam se jailt ülni, se óvadékot fizetni, elsőre sikerült is lerázni a rendőröket, viszont másodjára mikor mentem volna a garázsom felé ismét megláttak és nem sikerűlt elmenjek, szerintem derby-vel egyébként, de ez lényegtelen. Szóval itt legelősször megszoltam azt, hogy miért ütöttek bele mégegyet az autóba, hogy felboruljak ismét, és erre meg lett tőlem az kérdezve, hogy mi okkal menekülök, itt elmondtam hogy van nálam fegyver és lőszer, és erre azt a választ kaptam, hogy nincs fokozott, ez pedig nem indok rá.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A bíráló adminnak küldöm privátban a logot.
Megjegyzés:

---

Szép estét!.
Na szóval te szándékosan fékezgettél a rendvédelmis autó előtt, aki még ki is szállt de te elhajtottál.
Majd én utánad mentem, és elkezdtél menekülni, amit nem is értek hogy miért, mert balesett nem történt,max egy Gondatlan vezetés/Közúti veszélyeztetést kaptál volna.
Majd amikor üldöztünk téged, legalább 3x elmenekültél, de valahogy mindig ugyan oda vissza tévedtél.
Majd megborult az autód, és be lett álva eléd,ami tovább lökött téged, amitől talpra esett a kocsid, és utána fogjuk rád a fegyvert, majd a legelső kérdésed OOC chaten: [2025-12-02 16:52:42] [Output] : Lotte De Vries: (( Mi a faszomat csinálsz? ))
Utána nem hagytad abba az OOC stilusodat sem.
A jogtalan menekülés helyett ha megálltál volna egy GV,KV, csekket kaptál volna, fokozott ellenőrzés nincs, igy jogtalannak lett tekintve a menekülésed.
Várom a biráló admin válaszát. További szép estét!

Cső! Én bírálom a PK-t... Türelmeteket kérném.

E: Minden ügyhöz kapcsolódó bizonyítékot várok mindkét féltől.

• Kedvelés
Reactions: Kevin
Szép estét!.
Na szóval te szándékosan fékezgettél a rendvédelmis autó előtt, aki még ki is szállt de te elhajtottál.
Majd én utánad mentem, és elkezdtél menekülni, amit nem is értek hogy miért, mert balesett nem történt,max egy Gondatlan vezetés/Közúti veszélyeztetést kaptál volna.
Majd amikor üldöztünk téged, legalább 3x elmenekültél, de valahogy mindig ugyan oda vissza tévedtél.
Majd megborult az autód, és be lett álva eléd,ami tovább lökött téged, amitől talpra esett a kocsid, és utána fogjuk rád a fegyvert, majd a legelső kérdésed OOC chaten: [2025-12-02 16:52:42] [Output] : Lotte De Vries: (( Mi a faszomat csinálsz? ))
Utána nem hagytad abba az OOC stilusodat sem.
A jogtalan menekülés helyett ha megálltál volna egy GV,KV, csekket kaptál volna, fokozott ellenőrzés nincs, igy jogtalannak lett tekintve a menekülésed.
Várom a biráló admin válaszát. További szép estét!
Egyáltalán nem direkt fékezgettem, illetve téveset nem kell álítani, egyetlen egyszer menekültem el. Az első kérdéssel kapcsolatban, lehet hogy nem így kelett volna megfogalmaznom, és ez tény ez hiba volt, ettől független továbbra sem gondolom hogy belém kellet volna jönni. Továbbra sem értem a jogtalan menekülést, többször volt úgy fokozott hogy ki sem lett írva, nem tudhattam hogy az új héten mit hoz be a rendvédelem.

Tilos a dupla hozzászólás.
Cső! Én bírálom a PK-t... Türelmeteket kérném.

E: Minden ügyhöz kapcsolódó bizonyítékot várok mindkét féltől.
Nem tudtam discordon privátban elküldeni a logot.

Egyáltalán nem direkt fékezgettem, illetve téveset nem kell álítani, egyetlen egyszer menekültem el. Az első kérdéssel kapcsolatban, lehet hogy nem így kelett volna megfogalmaznom, és ez tény ez hiba volt, ettől független továbbra sem gondolom hogy belém kellet volna jönni. Továbbra sem értem a jogtalan menekülést, többször volt úgy fokozott hogy ki sem lett írva, nem tudhattam hogy az új héten mit hoz be a rendvédelem.
Én és a társam voltunk ott a legelejétől, csak tisztában vagyunk mit csináltál,és miért mentem utánad. Holott korház után kicsivel fékezgettél és egy kék audi-val voltam mögötted,nem véletlen szállt ki a kollégám is.
1: LS korháztől kezdődött az üldözés.
2: BB mellől és egy PD-s egység kezdeményezte az üldözést.
3: Ring kijáratnál lett utánad fordulva és végül el kapva.
Ha jól számolok ez nem 1! Ergo meg hazudtolsz.
Illetve ha általában fokozott ellenőrzést tart a rendvédelem, maga a Rendőrség szokta a játékosok tudtára adni.
A menekülésed még mindig jogtalan.

Én és a társam voltunk ott a legelejétől, csak tisztában vagyunk mit csináltál,és miért mentem utánad. Holott korház után kicsivel fékezgettél és egy kék audi-val voltam mögötted,nem véletlen szállt ki a kollégám is.
1: LS korháztől kezdődött az üldözés.
2: BB mellől és egy PD-s egység kezdeményezte az üldözést.
3: Ring kijáratnál lett utánad fordulva és végül el kapva.
Ha jól számolok ez nem 1! Ergo meg hazudtolsz.
Illetve ha általában fokozott ellenőrzést tart a rendvédelem, maga a Rendőrség szokta a játékosok tudtára adni.
A menekülésed még mindig jogtalan.
A menekülést onnantól számoljuk hogy egy egység sem lát meg, bb-től mentem ring felé mikor egy egységet lehagytam 100-150 méterre, de továbbra is mögöttem volt, és ringről fordult 2 egység utánnam. Ettől függetlenűl ugyanúgy van nálam illegális tárgy, és bármikor megkérhetnek arra, hogy had kutassanak át, ha esetleg furcsa viselkedést tapasztalnak. Továbbra sem érzem jogtalannak a menekülést, az ooc stílust elfogadom. Hasonló esetnél egy kedves barátomat kutatták át, csak azért mert maszk volt rajta.

Cső újra!

A kapott bizonyítékok, illetve a hozzászólások alapján mondanám a helyzetet... Sok minden újat nem tudok hozzáfűzni, de a kevesebb néha több... Fokozott ellenőrzés nincs, nem kutatták volna át a ruházatodat, egy csekkel ez a szituáció is le lett volna tudva... Az OOC stílusodhoz nem fűzök hozzá inkább semmit azon kívül, hogy legyél szíves ezen változtatni, sürgősen, mivel egy közösségben vagy...

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.