Panasztevő InGame neve: ►Lorenzo Charline◄
Panaszra tett személy InGame neve:
►
Cvejtko_Martincevic ◄ Panasz oka, leírása, kifejtése:
►Nonrp◄ Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Mi is az északi kutat szerettük volna megfúrni,és mikor megközelítettük az objektumot nem realizáltuk azt,hogy fegyveresek vagytok. Tisztán kivehető az is hogy nem én húztam rá a kormányt,hanem ő jött be elém. küldöm az én nézetemet is. katt ide
Akkor azért volt a dara is utána mert azt szerettétek volna vinni ?. ( Ő nem befutott eléd hanem ment volna az atm-hez amit te fixen érzékeltél. és látnod kellet a mellényt. de ha még nem is érzékelted akkor miután elcsaptad azt érzékelhetted volna hogy fegyveres mellényest ütöttél el. annak ellenére te még tovább álsz az atm elé 2 mp hatás szünet a társad jót nevet és tovább mentek.)
Nem fogok másnak a nevében vallomást tenni ahogy te ezt megteszed jelen pillanat. Behajtottam a kúthoz igen mert fúrni akartuk mi is itt találkozott a két csapat egymással a ahogy a videón is látszik. Nem nevettem ki a társadat és már az első üzenetemben is leírtam nem szándékosan lett elütve.(befutott elém) Máskor ha több dologgal van problémád írd bele a panaszkönyvbe, és részletezd és jelöld meg a többi személyt.
11 perces halálangyalt miért nem tudta levárni a társad az a 4 perc nem olyan sok.
Átolvastam amiket írtatok.
A videón látható, hogy az elütés nem szándékos, ők is fegyverrel voltak ölni készen, kábítószerezve így ennek betudható az illető röhögése is az elütésen.
11 halálangyallal sincs gond ha nem abban az rpben halt meg.
Mivel a pk az elütésre + röhögésre érkezett így a pk-t,
Szankció nélkül zárom.
Ez az oldal sütiket használ, hogy segítsen személyre szabni a tartalmakat és az élményedet.
Az oldal használatával beleegyezel ezek a sütik használatához.