- 2025. 03. 19.
- 42
- 13
- LS karakter
- Lina Oakwood
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Áronnak hívnak, 17 éves vagyok.
Account ID-d?
939
Hány játszott perccel rendelkezel?
14.463 perc.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok! Mint ahogyan fentebb írtam: Áronnak hívnak, 17 éves vagyok. Jelenleg egészségügyi iskolába járok, mentőápoló szakra. Terveim között van, hogy a szakma letétele után továbbtanuljak mentőtisztnek is, de ez még a jövő zenéje. Szabadidőmben általában a szerveren játszom, vagy egy önkéntes tűzoltó egyesületnél látok el szolgálatot. A szerveren jelenleg Rendőrség frakcióban vagyok Al Leader. Március óta játszom rendszeresen a szerveren, kivéve a szerverleállás idejét. Sajnos az UCP-n látható néhány nagyobb szabálysértés, de tanultam a hibáimból, és szabálykövetően játszom már.
Mi egy adminsegéd feladata?
Egy adminsegéd feladata elsősorban a játékosok által feltett kérdések megválaszolása, ezzel levéve a terhet a magasabb pozícióban lévő adminokról.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Szerintem egy jó adminsegéd legyen határozott, segítőkész és olyan aki szeretne is segíteni nem csak a hatalom jár a szeme előtt. Fontos, hogy a játékos szemszögével is tudjon gondolkodni, hisz így olyan választ fog adni amit ő is elvárna ha fordítva lenne a helyzet. Szükséges a kellő türelem, mert egy kezdő játékos több, hosszabb kérdést fog feltenni, míg egy régebbi játékos kevesebb, és rövidebb kérdéseket fog. A két végletre ugyanúgy kell reagálni, mert ilyenkor mi vagyunk a szerver alapköve a frissen csatlakozó játékosok szemében.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Viszonylag régóta játszom a szerveren, sok adminügyben vettem részt. Megtetszett az, hogyha bárkinek problémája van akkor az adminok szinte azonnal jönnek, segítenek megoldani azt előítéletek nélkül. Vannak olyan adminok a csapatban akikkel jó kapcsolatot ápolok, és jó érzéssel töltene el, hogyha segíteni tudnánk egymás munkásságát is. Az sem kizárható, hogy szeretnék a játékosoknak segíteni abban, hogy egy gördülékeny, RP-ben gazdag játékmenetben tudjanak résztvenni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Véleményem szerint kellő tapasztalattal rendelkezem mint adminsegéd, valamint kellően ismerem a szervert, annak működését ahhoz, hogy teljesíteni tudjam az elvárásokat. Az elmúlt napokban mikor Ideiglenesen kineveztek, akkor éreztem azt, hogy már készen állok a pozíció betöltéséhez, hisz minden kérdésre válaszolni tudtam amit feltettek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Hétköznap 5-6 órát, hétvégente valamikor 10 órát is akár, valamikor semennyit. Függ a szabadidős tevékenységeimtől is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Első körben a Városháza lenne az amit bemutatnék. Itt tudnak személyes okmányokat kiváltani, ahhoz hogy azonosítani tudják magukat, valamint legálisan tudjanak horgászni, bányászni. A szerveren töltött életük során biztosan fognak ide járni, hisz ez rengeteg event helyszíne, valamint a személyit, a jogosítványt, a forgalmit, a horgászengedélyt, a bányászengedélyt és a fegyverengedélyt is itt kell kiváltani.
Második a korház lenne. Akarva - akaratlanul is történnek velünk balesetek, főleg ha sokat vagyunk mozgásban a szerveren forgalmasabb helyszínein, ezért szükséges a korház ismerete. Bemutatnám a gyógyító NPC használatát, valamint tájékoztatnám a mentőszolgálat munkájáról (amennyiben van elérhető a szerveren).
A harmadik pedig a halleadó, horgászbolt. Ezt azért tettem a végére a listának, mert nem mindenki érthet velem egyet. Úgy gondolom, egy kezdő játékosnak a dinamikus fejlődéséhez egy tökéletes munka a horgászat. Nincs időhöz kötve, ezt mindig abba lehet hagyni, el lehet kezdeni. Eventek alatt lehet nyerni egyéb, prémium cuccokat ami mégnagyobb motiváció lehet számukra. Valamint izgalmasnak is tartom, főleg akkor hogyha többen összefogva, versenyszerűen csinálják összehasonlítva a kihorgászott halak súlyát, hosszát.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Segítőkész, kitartó, őszinte.
Negatív: makacs, türelmetlen, hirtelen haragú.
.png)