Lina Hart jelentkezése

• Thread starter Thread starter skezy
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 123
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

skezy

Yo
SzerverAdmin
LS
2025. 03. 30.
121
94
LS karakter
Nash Patel
LV Karakter
Treyvon Skeezy
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Olivér vagyok, 16 éves.
Account ID-d?
>1919
Hány játszott perccel rendelkezel?
>12 373 (LVL 16)
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Ezen a részen belül a frakció jumpokra szeretnék kitérni, hiszen az lehet igazán fura az UCP-ben. A Rendőrség frakcióból nem kiléptem hanem egy IC dolog miatt lettem kirúgva. Az IC dolog nem egy szabályzatot sértő dolog volt, hanem egy Rendőrségi BTK-t megsértő dolog volt. Emiatt IC kaptam egy jailt ami miatt ki lettem rúgva. A Bratvás jump pedig azért történt meg, hiszen nem éreztem magam úgy hogy beleillek abba a közösségbe illetve az illegálozás sem lett a szivem csücske.
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Olivér vagyok 16 éves. Gimnáziumba járok, másodéves vagyok éppen. Szakot még nem sikerült választani, de vannak elképzelések. Szabad időmben sokat foglalkozok a football-al. Mint meccs nézések, football mananger mint játék. Összességében érdekel a football edzői szakma. Ezek mellett néha cs2-zök és időm legtöbb részében Mta-zok. Mint minden embernek vannak jó és rossz tulajdonságaim de általában a jók visznek előre. MTA-val már több mint két éve játszom. Rengeteg szervert megjártam már.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Az adminok munkájának segítése, megkönnyítése. Ezt olyan formában tudja egy adminsegéd megtenni hogy a könnyebb, egyszerűbb kérdéseket elviszik, megválaszolják ezáltal az adminisztrátorok tudnak a nagyobb, bonyolultabb ügyekkel foglalkozni. Emellett elengedhetetlen az is hogy példát mutassanak. Mint játékban, mint az egyéb szerverhez köthető platformokon. Szerveren olyan formában hogy különleges, jó rp-ket csinálnak, egyéb platformokon pedig magatartásukkal és viselkedési normájukkal mutatnak a szerveren játszó, s jövendőbeli játékosoknak példát.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Aki tudja néha lazán, de mégis komolyan venni ezt a szerepkört. Magabiztosnak, toleránsnak kell lenni. Minden adminsegédnek fontos melója van, hiszen a szervert róluk is megítélhetik, igy minden téren oda kell tenniük magukat. Ezért fontos az hogy türelmesek legyenek, ne legyen az hogy egy-egy olyan esetnél kifakadjanak, nyilvánosan (Szerver ooc chatje, reportban, dc-n) kezdjenek el ragelni. Fontos az is hogy megértően, tisztelettudóan, segitőkészek legyenek a kérdések megválaszolásához. Álljanak hozzá úgy, hogy ez nem átlagos, hanem kiváltság hogy AS-ek lehetnek.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném először is adminsegédként bizonyitani azt hogy a jövőben tökéletes alapembere lehetnék az adminisztrátori csapatnak. Addig is tisztességesen, és megfelelően maxolnám ki az adminsegédi feladatkört.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mert gondolom, s tudom hogy tökéletesen végezném el a feladatkört. Adminsegéd és adminként is rendelkezek tapasztalattal. Tulajdonságaim egybe hangolódnának a nekem kiosztott feladatkörrel. A szervert tökéletesen betudnám mutatni, régóta játszom itt, ismerem a szervert. Sok minden voltam már. Admin, adminsegéd, frakció leader, frakció tag, satöbbi. Ez is azt bizonyitaná hogy eltudnám végezni az adminsegédi feladatkört, tapasztalatom végett is.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hetente nagyjából 1800-2000 percet. Akár ha úgy van időm ez a nyári szünet alatt, lehet 2500-3000 is. Naponta akár 8-10 órát is simán tudok lenni. Amikor nagyon ráérek 😆 olyankor akár 12-13 órát is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. A pláza: A pláza a kórház mellett helyezkedik el. Ezt egy nagy sárga táska jelzi a térképen (f11). Itt tudnak a játékosok mindent megvásárolni amiket a boltokban. Sok üzlet egy helyen, hobby-s cuccok detektor, horgászbot, elektronikai termékek,telefon, rádió ezek mellett olyan fontos helyeket találhatnak meg mint a bank, ahol pénzt tudsz felvenni limit nélkül, csekkeket fizethetsz be, ruha bolt ahol személyre szabhatod a karaktered kinézetét. Emellett legtöbbször az eventhez tartozó valutás is itt helyezkedik el.

2. Városháza: Az újonnan regisztrált játékosok spawnolási helye, rendőrség mellett helyezkedik el. Ennek egy nagyobb zöld épület a blippje (f11). Iratok kiváltásának, meghosszabbításának helye. Munkák felvételének lehetőségét itt éred el. Ingatlan bejelentés, amennyiben van ingatlanja a játékosnak. Hiszen havonta be kell jelentenünk az ingatlant, hiszen a nem bejelentett ingatlanok törlésre kerülnek.

3. Autókereskedés: Jefferson motel mellett található. A térképen (f11) egy autó jelzi. A játékosok itt tudnak maguknak autót, motort vásárolni. Amennyiben egy autó limitált kiadású, és betelt a limit csak prémium pontot felhasználva tudják megvásárolni az adott autót.

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>3 pozitív: Segítőkész, megértő, problémamegoldó készségem jó.
3 negatív: Könnyen magamra veszek dolgokat, kíváncsi vagyok illetve vannak dolgok amiken könnyen felidegesítem magam.

UI: Tudom, hogy az LV kitiltásom egy nagy hátrány ahoz hogy csatlakozhassak a Dawn Game Helper csapatba. Próbáltam tenni az unbann érdekében. Sikertelenül jártam vele, az unbann kérelmemre nem érkezett még válasz. Röviden annyit szeretnék hozzá fűzni hogy eltelt azóta több mint egy hónap. Bocsánatot is kértem az unban kérelmemben az érintett féltől. Annyit szeretnék csak ezzel elérni, hogy az LS szerver DGH csapátba való jelentkezéshez az LS szerveren mutatott dolgaimról, lapomról hozzatok döntést.​

Utoljára szerkesztve:
Csá! Nem támogatom ezt a lapot, elég sok helyesírási hiba van rajta, meg úgy láttam, hogy a másik szerverről ki vagy tiltva…

Csá! Nem támogatom ezt a lapot, elég sok helyesírási hiba van rajta, meg úgy láttam, hogy a másik szerverről ki vagy tiltva…
Köszi a megjegyzésed. Különösebb, választ nem tudok ehez csatolni. Helyesírási hibákat amiket láttam javítottam, köszi az észrevételt. A kitiltáshoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy mindent leírtam ezzel kapcsolatban a lapba.

Ne rendelkezz aktív kitiltással a Dawn Las Venturas szerveréről
szerintem ezzel mindent elmondtam.. Felesleges is jelentkezést nyitnod, ha aktív kitiltásod van LVről, mert nem lehetsz vele adminsegéd.

szerintem ezzel mindent elmondtam.. Felesleges is jelentkezést nyitnod, ha aktív kitiltásod van LVről, mert nem lehetsz vele adminsegéd.
Szia, köszi a hozzászólásod. Pont kitértem rá a lapomban, hogy ne az miatt ítéljenek meg. Próbáltam tenni az unbanért, ezt is leírtam ha olvastad, már kb 2 hete semmi válasz nem érkezett rá. Azért köszi a hozzászólásodat, neked további sikereket a pozicizó betöltéséhez, és a jövendőbeli adminisztrátorodhoz.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.