Lily Campbell - Jelentkezés

• Thread starter Thread starter banfii
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 54
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

banfii

Újonc
2026. 01. 19.
1
0
LS karakter
Lily Campbell

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: sex?​
2. Hogyan szólíthatunk? Csanád​
3. Hány éves vagy? 20​
4. Játtszott perceid száma? 807​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Semennyit​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Egy átlagos 20 éves fiatal vagyok, aki ha tud szivesen játszik, IRL is rendőrképzőbe járok, amiatt is képzeltem el a szerveren a frakcióba csatlakozást! Napi 2-3 óra játékidőt tudnék eltölteni a szerveren, ahogy időm engedi!​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Gyors alkalmazkodás, jól kijövök az emberekkel, tanulékonyság, rossz tulajdonságok, néha kicsit türelmetlen vagyok, szeretek egyből belecsapni a közepébe a dolgoknak, de ezen tudok változtatni.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Lily Campbell​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2001.07.24.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Minél nagyobb beosztásba, vagy rendfokozatba lépés​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Bemutatkozás, jelvényszám, beosztási hely megnevezése, intézkedés célja, intézkedés befejezése.​
8. Mi maga a rendőrség? Állami Fegyveres Rendvédelmi szerv.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Feljebbvaló a magasabb rendfokozatú, a szolgálati előljáró pedig beosztásánál fogva, parancs, utasitás kiadására jogosult.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mivel van priusza, igy sulyosbitó körülménynek veszem, súlyosabb büntetést osztok ki vele szembe, ez azon is változtat, mit és milyen módon követett el!​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Lily Campbell vagyok, 25 éves, a városban alapvető dolgokat látok el, szeretek horgászni, kincseket keresni! A város müködéséhez még közöm nem volt, de érzem magamban a lelkesedést, és az elhivatottságot, hogy ez megváltozzon! Érettségi letétele után horgászattal, és kincskereséssel kerestem mindennapi kenyerem.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Biztonságos távolságot felveszem, a társam és saját testiépségem figyelmébe véve, rádiózok, hogy tüzet nyitottak.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállitom a kapitányságon illegális tárgy birtoklása végett, majd kihallgatást végzek vele szemben!​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r. Altábornagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.