Lill Zyel jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Starkseed

Újonc
2026. 02. 02.
4
8
LS karakter
Lill Zyel
LV Karakter
-

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: .erosmag.​
2. Hogyan szólíthatunk? László, Laci
3. Hány éves vagy? 19​
4. Játtszott perceid száma? 1600​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? még nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. László vagyok 19 éves időm nagy részét újra az mta-ra fordítom mivel több játékból is kiégtem. szeretem az autókat, motorokat és mindent mást. jelenleg szeretnem kiprobálni magam rendőrként a szerveren​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság kedves-jószívű-kitartó - Visszahúzódó-Túlságosan önkritikus-konfliktus kerülő​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Lill Zyel​
2. Születési helye, ideje: Los Santos​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? akadémián túl, egy szerethető rendőrként​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? keresnék egy gyanús/szabálysértő járművet majd felkapcsolnám a fényhidat és hangjelzés majd utasítanám hogy huzodjon félre. miután megtette felszolitanám hogy állitsa le a jármüvet, rádioznék ha a rádio meg volt megközeliteném a jármüvet, bemutatkoznék jelvényszámmal és rendfokozattal elkérném a nevét, iratait, és a jármüve iratait ha minden rendben találok ki állitanám a megfelelő csekket majd figyelmeztetném hogy legközelebb jobban figyeljen oda​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a közrend és közbiztonság fenntartásáért felelős szervezet, amely a törvények betartását ellenőrzi és védi az állampolgárokat.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettes az, akinek napi szinten jelentünk, míg a feljebbvaló magasabb rangú vezető, aki nem feltétlenül vesz részt a mindennapi munkánk irányításában.
Válasz​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Figyelemben venném az előéletét, majd az együttműködése illetve a hangneme valamint a viselkedése szerint mérlegelnék.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Lill Zyel vagyok egy uj életért jöttem a városba eddig kisebb hobbi munkákkal tartottam el magam de mostmár szeretetnék valami közöségnek a tagja lenni és fentebb haladni a ranglétrán​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? fegyelmeztetném a kolegákat rádión majd probálnám minnél hamarabb kiiktatni a veszélyt a kolegák segítségével​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Jobban kikérdezném illetve bevinném a kapitányságra és a felettesemet kérném a kihalgatására mivel ő tapasztaltabb és mivel ez egy illegális anyag előállítását leplezi le ezért a buktató jeleket a kolléga jobban tudná észrevenni.​

Attachments

• Képernyőkép 2026-02-02 113732.png
    Képernyőkép 2026-02-02 113732.png
    148.4 KB · Látta: 129
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon: _fun_fact ))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe ]r.[Dandártábornok]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.