- 2025. 05. 02.
- 13
- 3
- LS karakter
- itziar.peris
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 18.2. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Márknak hívnak, mint említettem 18 vagyok. Szabadidőm egy részét számítógépezéssel töltöm, ezen belül is az mtaval foglalom el magam. Ezen kívül sokat lógok a barátaimmal, megyünk erre-arra. Csapatjátékos, segítőkész srácnak tartom magamat.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Úgy érzem, hogy meg van a kellő tapasztalatom egy rendvédelmi frakcióhoz, könnyen alkalmazkodok teljesen új környezetekhez. Tudok csapatban dolgozni, segítőkésznek érzem magamat, úgy érzem ezek elengedhetetlen tulajdonságok egy ilyen frakció működéséhez. A frakcióhoz szükséges aktivítást mindenféle probléma nélkül tudnám teljesíteni.4. Mióta játszol a szerveren? 2024.09.24 óta.4.1 Játszott perceid száma: 10.688 játszott perccel rendelkezem.4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Napi szinten 3-4 órát simán eltudok tölteni, hétvégén ez lehet több is.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretném ebben a frakcióban megmérettetni magam, nem voltam a szerveren még legálban. Rengeteg tapasztalatom van hozzá, jó helyt állnék itt, jól érezném magam.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Szerveren még nem voltam rendvédelmi frakció tagja, konkurencia szerveren töltöttem el huzamosabb időt tekben.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy elszánt, csapatjátékos nőt, aki hamar alkalmazkodik mindenhez. Segítőkész lenne a karakterem, persze vannak félelmei is.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terrorcselekmények elhárítása, teljes mértékben megakadályozása, fegyveres bűnözők elkapása, továbbá fegyveres rablások, behatolások lebonyolítása, elhárítása.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Lies Karsten2. Születés helye: Los Santos Kórház3. Születés ideje: 1998.09.04.4. Nem: Nő5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: Jelenleg munkanélküli.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: San Fierro Rosa street 26.11. Telefonszáma: -Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- San Fierro általános iskola
- Los Santos Gimnázium és Rendészeti Szakközépiskola
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, német
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: San Fierro, 2025.10.08.
Lies Karsten
Lies Karsten