- 2025. 05. 19.
- 6
- 0
- LV Karakter
- Adam Gregory
Neved:
< Sajnos már arra nem emlékszem. >
Kitiltás időpontja:
< 2025.02.11 >
Kitiltás időtartama:
< Örök/Végleges. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Piko. ( Tudtommal már nem admin.) >
A kitiltás indoka:
< Fun,TömegDM, Közösségrombolás. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Elsősorban azt szeretném leírni, hogy vannak olyan indokok amik nem is fedik a valóságot. Akarok itt kitérni a Közösségrombolásra, Illetve a TömegDM-re. Leírnám, hogy hogy történt az eset. Még ha jól emlékszem, akkor tekes voltam és valami hülyeséget láttam a rádión, és toltam egy "xd"-t IC-n, de már akkor Tiko valahogy egyből ott termett, és elkezdtünk OOC chaten társalogni, aztán ha jól emlékszem valami olyasmit írt ami nekem nem tetszett, és komoly szinten felhúztam magam. Az írkálások miatt annyira felcsesztem magam, hogy elővettem az m4-et, és ha jól emlékszem egy párszor rálőttem, de elszívtam egy cigit és átgondoltam, hogy pontosan mit is tettem és ezek után kaptam az örökös kitiltást. Próbáltam volna vele megbeszélni a dolgokat, de sajnos nem volt rá lehetőség, úgyhogy annyiban is maradt az egész. Igazából ennyit szerettem volna, gondoltam egy próbát megér, hátha fel lehetne oldani ezt a kitiltást. Utóirat: Megbántam amit tettem, és ha úgy alakulna akkor bármennyi jailt leülnék a szerveren, csak hagy játszhassam újra a barátaimmal így munka után. Köszönöm, ha átolvastad/átolvastátok, bízom benne hogy sikerrel járok. >
.png)