ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
- Név, életkor, account ID -
Petinek hívnak, 22 éves vagyok. Account ID: 8824
- UCP előélet -
- Hogyan fordítanád az idődet adminisztrátorként a szerverre? -
A szerveren töltött online időm jelentős részét szolgálatban tölteném el. Nyilván kell néha a "kikapcsolódás" és az IC élet, viszont nem azért leszek admin, hogy folytassam 0-24 az IC-t. A munkámtól függően tudok játszani. Szabadnapokon, vagy esetleg munka után 3-5 óra gond nélkül teljesíthető. Direkt nem írok magasabb számot, viszont nyilván ez a minimum amit leírtam.
- Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba? -
2017 óta játszom aktívan RP szervereken, több nagyobb közösség tagja is voltam már, ezért van némi tapasztalatom. Továbbá könnyen beilleszkedek, illetve gyorsan tanulok. Nem szokott probléma lenni a csapatmunkával sem. IRL is emberekkel dolgozok, türelmes vagyok. Próbálok korrekt és megbízható ember lenni, és ezekkel a tulajdonságokkal érzem azt, hogy hozzá tudok tenni a csapathoz.
- Mióta játszol a DawnMTA szerverén? -
Július elején regisztráltam a szerverre egy barátom illetve IRL kollégám javaslatára. Együtt játszottunk, és megtetszett a szerver úgymond "működése"/lehetőségei. Még nem telt el sok idő, ezzel tisztában vagyok én is, viszont a játszott időm/regisztrációm dátuma nem feltétlenül a tapasztalatot tükrözi. Szóval a kérdésre a válasz, lassacskán egy hónapja, ami viszonylag gyorsan el is telt. A roleplay múltam 2017 januáráig nyúlik vissza, itt kezdtem el komolyabban is játszani, frakciókba jelentkezni, stb. Egyébként 2015-ben játszottam először de akkor éretlen voltam hozzá.
- Voltál-e már adminisztrátor és ha igen, milyen néven ismerve? -
Így van, voltam már pár alkalommal. FlyMTA-n hármas adminig voltam olyan 2019 szeptembere környékén. Illetve voltam a SeeMTA LV szerverén is, vicces összefüggés de itt is hármas adminig vittem el. A milyen néven ismerve kérdésre Discordon szívesen válaszolok, viszont sajnos mint Ti is tudjátok sok a rosszindulatú ember és kinőttem már ebből, hogy bárkivel is leálljak vitázni az interneten, ne haragudjatok.
- Saját magad bemutatása, 8-10 összefüggő mondatban -
Péter a nevem, 22 éves vagyok jelenleg és Budapest mellett élek a szüleimmel. Jelenleg már dolgozom, teljes munkaidőben egyébként. A szabadidőmet tekintve, mint minden fiatal szeretek eljárni bulizni, vagy csak a városba mászkálni a barátaimmal. Most csinálom a jogosítványt, jelenleg a kresz tanulás teszi ki jelentős részét az időmnek. Plusz nyilván szeretek számítógépezni, talán kicsit sokat is, főleg majd ha vége van a nyárnak. Nyilván a munkám, és a barátaim prioritást éleveznek, viszont szerencsére a munkám lehetővé teszi az egyben eltöltött több napos szabadidőt is, így ezért mindenre marad időm, amire szeretném, hogy maradjon. Röviden ennyi az én életem jelenleg.
- Véleményed szerint mi az Admin feladata? -
Véleményem szerint a szerver játékosainak a játékélmény fenntartása, és a szabályzat betartatása az Admin munkája. Éjszakánként én is tapasztalom azt, hogy egy MTA-ból fakadó bug esetleg mennyire meg tudja keseríteni a játékot, esetleg el is lehetetlenít tőle ameddig egy Admin nem segít ezen. Természetesen egy NonRP-s játékos is ilyen, ront az élményen. Az Admin feladata nem csak a szerveren van, hanem Discord, Fórum, UCP-n is. Név/Serial váltások kezelése, Discord szobák figyelése és az esetleges problémák amiket a játékosok jeleznek, ezeknek a kezelése.
- Mutass be a szerveren egy fontos helyet -
Mivel én is ezt szeretem a legjobban, én a bányát mutatnám be. Amint a játékos szerez egy vonóhorgos autót, illetve egy kevés kezdő tőkét már el is lehet kezdeni bányászni ami nem csak látványos és élvezetes munka hanem jól jövedelmező is. Főleg, hogy most jött az új Update csomaggal a csákányok különböző szintjei és erőssége. Tehát ha megvan a kezdő tőként és a vonóhorgos autó akkor kimegyünk a sivatagba és bérlünk egy bányát. A bérlést követően beszállítjuk a szükséges felszerelést, hogy elkezdhessük a munkát. Én, illetve sok más játékos társam is a csákány update előtt dinamittal bányászott, így ameddig nincs normális csákányunk én is ezt javasolnám. Veszünk pár új járat dinamitot, és a meglévőkhöz is. A köveket a vonat vagonjaiba pakoljuk, és kiválogatjuk a gép segítségével. Véleményem szerint itt következik a munka legidőigényesebb és unalmasabb része az ércek kiégetése. Viszont meglesz érte a jutalmunk, a sok érccel együtt elmegyünk BaySide-ba és egy kevés alkudozás után el is adjuk az érceket. Így most nagyon röviden de legalább lényegretörően írtam le a működését a bányászatnak.
- Végszó -
Köszönöm mindenkinek aki esetleg végigolvasta. Remélem elnyerem a játékosok illetve a vezetőség bizalmát. Sok sikert minden jelentkezőnek, Sziasztok!