Leila Graves-re való panasztétel.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 16.
53
34
LS karakter
Luna Verdiana
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Erq San

Panaszra tett személy InGame neve:
Leila Graves

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hullagyalázás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
videón látszik minden.

Sziasztok 07.27-én már megbeszéltük egy adminügy keretein belül ezt nem értem hogy most miért nyitottál panaszkönyvet rám nem tudok semmit hozzáfűzni akkor azt mondtad vagy a klipp készítője mondta azt Adminisztrátornak (reportból visszanézhető hogy ki intézte) hogy oké nem probléma. Előtte és utánna se történt hasonló.
Ha egyszer már azt mondtad vagy mondtátok az adminnak hogy nem probléma és elengeded az ügyet akkor most mire fel ez az egész? 17 nappal később már mikor semmilyen dolgot nem tudok felhozni védelmemre teszel egy PK-t.

• Kedvelés
Reactions: dennis
Hali, ki volt az intézkedő admin? ha már egyszer meg lett beszélve akkor miért játékosra nyitsz panaszt?!

• Kedvelés
Reactions: Zugan
[2025-07-27 17:34:02] [Output] : Leila Graves: (( mi fog történni velem? ))
[2025-07-27 17:34:30] [Output] : Admin 5 Beni: (( megbeszéltem vele, nem kapsz szankciót. ))
[2025-07-27 17:34:39] [Output] : Admin 5 Beni: (( ha meghalt ne lőjj rá többet legközelebb. ))
[2025-07-27 17:34:39] [Output] : Admin 5 Beni: (( pacsi. ))
[2025-07-27 17:34:58] [Output] : Leila Graves: (( köszönöm ))

• Kedvelés
azért lett panasz nyitva,mivel nem én a szankcióra ragaszkodtam volna,de mire leírtam volna az adminnak,addigra le zárta a reportot....

És ez pontosítok 16 napig nem zavart és nem írtál másik reportot ? A pk keletkezésekor és az aügy után is órákat voltam fent igazából minden nap fentvoltam.

• Kedvelés
Akkor az adott adminra kell panaszt tenni, mivel ott ment el az ügy.

• Kedvelés
Azért mondtam, ha már egyszer döntés lett hozva, akkor ne játékosra nyisd a panaszt, mert ő erről nem tehet hogy ilyen döntés lett hozva.

Ennek megfelelően zárom most ezt a panaszt.

• Kedvelés
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.