Layla Varela jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sheedxr

augen lügen nicht
2025. 07. 28.
35
11
22
Atlanta ✨
LS karakter
Bethany Wheeler
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Sidi, 22
Account ID-d?
>7209
Hány játszott perccel rendelkezel?
>5700
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>
nzTx3nJ.png

Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Jelenleg 22 éves vagyok, a RolePlay közösségben legtöbben Sheedxr néven ismernek. Szabadidőmben elsősorban Grafikákkal (Canva, Photoshop) vagy a GTA V moddinggal foglalkozom – ez magában foglalja a modellezést és különféle egyéb modok készítését. Informatikai végzettséggel rendelkezem, Programozó, Alkalmazás- és Rendszerüzemeltető Technikus (rendszergazda) szakirányon végeztem. A jövőben azonban jogi pályán szeretném folytatni a továbbtanulást, felsőfokú, azaz egyetemi szinten, ellenben ha az nem jön össze a Biznisz és Menedzsment szakirány lenne a B opcióm. Több szerveren megfordultam már RolePlay pályafutásom alatt, egyaránt Admin/Leader jogkörökben is, így ismerem a közösséget, valamint rengeteg ismerettségre, tapasztalatra tehettem szert.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Proaktív szemlélet kifejezetten fontos, ehhez mérten a lehető legpontosabb segítségnyújtás az elakadt/kezdő játékosok számára. Együttmüködés/csapatmunka az Adminisztrátorokkal, hisz valamelyest az ő munkájukat is segítjük.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Proaktív, türelmes és jó problémamegoldó képességgel rendelkezik, hisz ahány eset, annyiféle probléma és annyiféle problémamegoldási forma.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szabadidőm x részét a szerveren töltöm, szeretem elfoglalni magam hasonló tevékenységekkel, valamint úgy érzem jól tudok multitaskolni, így gondoltam kipróbálnám magam ebben a feladatkörben itt is.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Ezt ti tudjátok majd a legjobban megitélni, viszont referenciákkal és produktív, jó problémamegoldó gondolkódásmóddal rendelkezem ehhez a feladathoz, egyaránt régebben ügyfélszolgálati munkakörben dolgoztam, valamint a kommunikáció "kutatása" szerves része az életemnek, így úgy érzem megfelelő és gyors segítőpont lehetnék a játékosok számára.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Ezt pontosan nemtudom meghatározni, napi 4-5 óra, vagy több.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Városháza, hisz itt lehet kiváltani az iratokat, minden itt kezdődik szinte, itt juthat hozzá minden fontos okmányhoz a továbbiakhoz.
Másodikként talán az autókereskedést, hisz szinte mindenki a járművásárlás céljával kezd bele az egészbe.
Harmadik helyszínként én nem csak egy helyszínt mutatnék meg, hanem belevezetnem a játékost a munkákba, valamint ezeknek alapvető folyamataiba.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Produktív/proaktív szemlélet, jó problémamegoldó képesség, türelem, empátia.
Túlgondolás, maximalizmus, valamint néha obszcén tudok lenni, természetesen ismervén a határaim.​

Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk. Egy szóbeli meghallgatás végett keress fel engem vagy Dent.

• Imádom
Reactions: Sheedxr
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.