Lavrentis Mitropoulos - William

• Thread starter Thread starter Malik
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 224
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Malik

.
2025. 03. 16.
18
48
LS karakter
Lavrentis Mitropoulos
LV Karakter
Zahire Shaw
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Lavrentis Mitropoulos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
William
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan RP Stop, Helytelen ügyintézés.

Éppen belekezdtünk a bankrablásba, amikor megjelent egy másik frakció kalózkodni. A tagjaik közül néhányan animba kerültek, a többiek pedig meghaltak. Az egyik knockos játékost a frakciótársam megbilincselte, hogy ne tudjon elmenni vagy segítséget hívni. Emiatt hívták ki Williamet, mert az illetőnek nem tetszett, hogy megbilincselték. Ezt követően William egy ilyen jelentéktelen ügy miatt RP stopot rendelt el, amivel több mint 20 ember RP-jét állította meg. Az RP stop alatt minden már meghalt játékost felkapartak, William pedig elment telefonálni, így mindenki várakozott. Amikor visszajött, lényegében annyit írt, hogy nem történt szabálysértés és hogy úgy oldjuk meg ahogyan akarjuk. Ezután újra indította úgy az RP-t, hogy azok is ott maradtak és lőttek, akiket közben felélesztettek az ügy miatt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Admin ügy log

Videó
Megjegyzés:

A videó első részében jól látható, hogy az RP stop idején már szinte mindenki halott volt tőlük. A második részben, amikor újraindul az RP, ugyanúgy folytatják a lövöldözést, mintha mi sem történt volna.

• Imádom
Reactions: Mikosz
Szóval. Az RP Stop azért került kiírásra mivel először én sem teljesen értettem hogy mit akar a srác aki kihívott, viszont mivel Animba volt, nem lett volna előnyös ezt report fülön megbeszélni. Miután a Report nyítóval, és a sráccal aki őt fogta letárgyaltuk a dolgokat, kiírtam az RP Folytatást. Viszont, a kilőtt személyek nem általam kerültek felszedésre, miután reportba jött erre a panasz, én se értettem hogy ők miért kerültek felszedésre. Amikor kiírtam a STOP-ot akikkel megbeszéltem direkt elgeteltem hogy ne minden közepén történjen a megbeszélés.

Következőre először próbáljátok meg reportban megérteni egymást főleg ha folyik az rablás mert ilyen rp megállítással ekkora gondot lehet okozni, lényegében William ügyintézésével nem lett volna baj, azonban most hibát vétett.

A panasz persze jogos.

• Kedvelés
Reactions: Malik és pelambre
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.