Lavrentis Mitropoulos - Ismeretlen

• Thread starter Thread starter Malik
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 222
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Malik

.
2025. 03. 16.
18
48
LS karakter
Lavrentis Mitropoulos
LV Karakter
Zahire Shaw
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Lavrentis Mitropoulos

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Admin kihasználás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Ismeretlen admin felszedett egy játékost, majd elteleportálta onnan, miután kilőttem. Tudtommal Chad Everly nem admin.

helló, én fogom bírálni a panaszt.
fejtsd ki itt a panasz alatt kérlek hogy mivel rontotta el a játék élményedet.
Bár a videón nem látszik, miután meghaltam, kivártam a 15 perces halálidőt. Nem hiszem, hogy ha nyitottam volna egy reportot, bárki felsegített volna. A panaszt nem haragból nyitottam, hiszen fogalmam sincs, ki segítette fel, és nem is várom el, hogy bármilyen retorzió érje az érintett admint. Mindössze annyit szeretnék elérni a panasszal, hogy ilyen eset máskor ne forduljon elő.

Utánna járók hogy melyik adminisztrátor cselekedete volt ez.

Amikor te admin voltál, nemhiszem hogy te nem segítetted fel esetleg lövöldözés után frakciótársad vagy haverodat de ez lényegtelen nem feltétlen ezen fogok problémázni a panaszod alatt.

Azonban az admin abban hibát követett el hogy lövöldözés közben, egyből halál után felsegítette őt, azzal már nem lett volna probléma hogyha elgeteli őt és utánna segíti fel. Nézhetjük a te szemszögedből azt is hogy zavarta a lövöldözési lehetőségedet fogjuk erre, viszont nyíilván nincsen megtiltva hogy 1x-2x az adminisztrátor felszedje a barátját.

A panasz jogos, az elkövető admint szóbeli figyelmeztetésben részesítem.

• Kedvelés
Reactions: Topg és Malik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.