- 2025. 07. 02.
- 3
- 1
- LS karakter
- Laura Costa
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 142. Mesélj magadról pár mondatban. Leventének hivnak és idén fogom kezdeni a középiskolát, Gépész technikus szakra megyek. Hobbim pedig a motorozás ami nagyon ki tud kapcsolni és jól esik mikor rá ülök. Szabad időmben pedig játszom és ki szoktam menni barátokkal sétálni. 2 éve RP-zek, komolyabban 1 éve.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért mert jól tudok csapatmunkában dolgozni, csendes fiú vagyok és nem szoktam kötekedni.4. Mióta játszol a szerveren? 2025.02.254.1 Játszott perceid száma: 29 2484.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-5 órát5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szerveren volt lehetőségem csatlakozni NAV-ba amiben sikerült őrmester vizsgát le tennem és rá pár napra elvették a frakciót és igy ki is kerültem. Viszont most úgy érzem újra képes vagyok rendvédelembe csatlakozni.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) 2025.03.05 fele lehettem fel véve Nav-ba voltam körülbelül 1 hetet Alexandra Wellington névvel és el elvették a leader-től a frakciót.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy fiatal nő-t aki tud eléggé agressziv lenni viszont főbb jellemzője a nyugodtság illetve jó fizikumban van amit tart.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! terrorfenyegettség kezelése,terrortámadások elhárítása,városban lakók védelme, veszélyes emberek elfogása.Általános adatok
1. Teljes neve: Laura Costa2. Születés helye: Los Santos Medical Center3. Születés ideje: 2002.12.06.
4. Nem: Nő5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Angel Pine11. Telefonszáma: +38-76-801-1332Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Heidelberg High School
-Heidelberg University
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ x ] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Nem
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos 2025.07.04
Aláírás
Laura CostaAláírás
.png)