- 2025. 07. 12.
- 9
- 0
- LS karakter
- Lamar Headweey
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: austin2._2. Hogyan szólíthatunk? Márk3. Hány éves vagy? 18 éves vagyok.4. Játtszott perceid száma? 18 207 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam.7. Mesélj magadról pár mondatban. Márknak hívnak, 18 éves vagyok, és egy kisvárosban élek. Gyerekkorom óta kickboxolok, ami nemcsak sport számomra, hanem szenvedély is – versenyeken is részt vettem, ahol többször sikerült helyezést elérnem. Emellett érdekelnek a különleges témák, például a a harcművészetek , és az extrém sportok világa is. Emellett szeretek quadozni és crossmotorozni, a szabadidőmben pedig a barátnőmmel vagyok, vagy éppen játszom.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Megbízható vagyok, Jó a problémamegoldó képességem, Csapatban és önállóan is jól dolgozom Negatív: Időnként túlságosan maximalista vagyok , Nehezen kérek segítséget , Kritikus vagyokÁltalános adatok
1. Teljes neve: Lamar Headweey2. Születési helye, ideje: Los Santos. 1999.03.233. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi diploma4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva legszívesebben már a szolgálatban látnám magam, ahol tapasztalatot szerezhetek, megismerhetem a csapatot, és beletanulhatok a mindennapi feladatokba. Szeretnék minél előbb aktív része lenni a rendszernek, ahol hasznos lehetek.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először fény és hangjelzéssel majd a hangosbemondóba megállásra szólítom fel az ellenőrizni kívánt járművet. Ezután lerádiózom a rendszámot és az igazoltatást majd a rendszerben ellenőrzöm a gépjárművet. Kiszállok bemutatkozok és elkérem az iratokat majd belenézek a csomagtartóba. Ha minden rendben van elengedem ha pedig nincs akkor megteszem a szükséges intézkedéseket.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az a hatóság, amely vigyáz arra, hogy az emberek betartsák a szabályokat, és segítséget nyújt, ha baj van.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes közvetlen nekem ad parancsot még a feljebb való is adhat nekem parancsot és a közvetlen felettesnek is.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az illető priuszától függ hogy mennyivel növelem a büntetést.11. Meséljen magáról pár mondatban. Lamar Headweey vagyok, Los Santosban születtem, a Los Santos Kórházban, 1999. március 23-án. Egész életemet itt éltem le, ismerem az utcákat, a környéket, és tudom, milyen nehézségekkel jár itt felnőni. Csendes, de céltudatos ember vagyok. Hiszek a tisztességben, és szeretném valami értelmes dologra használni az időmet ebben a városban.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak rám vagy kollégáimra, elsődleges szempont a saját és a közvetlen környezetemben lévők biztonsága. Azonnal fedezéket keresek, és szükség esetén viszonzom a tüzet a jogszabályoknak és a szolgálati előírásoknak megfelelően. majd mind ezek után ha biztonságossá lett valamennyire a terep azonnal megkérem a kollegám ha ül mellettem rádiózza az eseményeket a távszervezetnek és a szervezetünk többi tagjának az erősitést.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Helyszín biztosítva, személyt kiszállítom. Rádión jelzem a gyanús anyagot, és előállítom, felsorolom neki a jogait és amiért behoztam aztán pedig elmondom neki az indokokat és hogy mennyit fog kapni.