Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Lackó vagyok és 16 éves decemberbe töltöm a 17-t
Account ID-d?
2515
Hány játszott perccel rendelkezel?
10352
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Lackó vagyok 16 éves. Informatikai szakon tanulok azon belül hálozati ágon. Most kezdtem el vissza jönni a szeróra újra, így az aktivitást tudom csinálni. Hobbijaim: szeretek barátokkal játszani/beszélgetni, kirándulni, családdal együtt lenni. Tudok csapatban dolgozni.
Mi egy adminsegéd feladata?
Szerintem egy adminsegédnek feladata az, hogy a játékosoknak felmerült kérdésekre válaszadás.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Szerintem egy jó adminsegéd olyan, aki tudja a dolgát, megértő ha valaki rosszul kérdez vagy bármi. Tudjon csapatba dolgozni és rendelkezzen kiváló kommunikácíó képességel. Ismerje a szerver szabályzatot, és képes legyen konfliktusokat átbeszélni/megoldani. Kezdő játékosoknak tudjon normális választ adni amit kérdeznek.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Azért szeretnék a D.G.H tagja lenni mivel szeretnék egy jó közösségbe tartozni, és szeretek segíteni az embereknek problémájuk megoldásában.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Azért szerteném ha engem választanátok, mivel segítőkész vagyok tapasztalt admin/adminsegéd voltam. Aktív személy vagyok. Szeretek csapatba dolgozni, megadom nálam nagyobbaknak a tiszteletet.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Szünetekbe naponta 5-10 órákat, hétköznap 2-5 órákat, hétvégente 3-8 órákat tudnék rá fordítani.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Egy kezdő játékosnak alap helyeket mutatnék be:
Városháza: Itt tudsz minde dolgot/iratokat elintézni amire neked szükséged lesz, ahoz hogy elkezd a karakteredet építeni.
Autóker: Itt tudsz majd kocsikat megveni, ami sokat jelenthet, hogy nem taxival vagy bármilyen bérelt járnűvel kell menned.
Pláza: Itt megtalálsz szinte mindent, itt tudod megvenni a hobby munkákhoz eszközöket. pld: Balta, horgászbolt, stb.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságaim: Segítőkész, figyelmes, könnyen tanulékony.
Negatív tulajdonságaim: Néha lusta vagyok, vannak rossz helyzeteim ahol bátortalan vagyok, néha kicsit rosszul gépelek.