La Familia Michoacana, Frakciópályázat

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sanyika13

Újonc
2025. 10. 06.
2
0
LS karakter
Mateo Noah
LV Karakter
Mateo Noah
La Familia Michoacana
„Vivir con honor, morir con dignidad.”
(„Élj tisztelettel, halj méltósággal.”)
View attachment 1953

Önéletrajz ( OOC ):

Sziasztok, Sanyi vagyok 16 éves vagyok 17 leszek, 7 éve rpzek abból 4-5 év mta. hobbijaim: Gitározás, Programozás, Boxolás.
Napi 24 órából 12-t aktív vagyok. Informatikusnak tanulok azon belül is a cyber biztonság érdekel nagyrészt, és a weboldal fejlesztés.
A tanulmányaim mellet eléggé aktív vagyok, és a sok stressz ellenére is türelmes -- (𝖋𝖔̋𝖓𝖔̈𝖐 - 𝖊𝖑 𝖕𝖆𝖙𝖗𝖔́𝖓 )

Sziasztok, Vajk ( tényleg ez az irl nevem ) vagyok 15 éves, türelmességemről vagyok híress 1-2 éve vagyok aktív az mta világában. Hobbijaim: Rendszeresen airsoftozok, Kondizok , és a jogi úton szeretném majd a jövőmet elképzelni. Ezek mellet érdekel a programozás is, mindezek mellet pedig nagyon sok szabadidőm van -- (𝖏𝖔𝖇𝖇𝖐𝖊́𝖟 - 𝖘𝖚𝖇𝖏𝖊𝖋𝖊 )

Sziasztok, Zsolti vagyok 14 éves vagyok , 2 éve rpzek Hobbijaim: foci, szeretek játszani, 24 óráből 8 at aktív vagyok. Elég türelmes vagyok másokhoz és tisztelettudó, megcisnálom azt amite megkérnek. -- ( 𝖆𝖑𝖛𝖊𝖟𝖊́𝖗 - 𝖆́𝖑𝖛𝖊𝖟𝖊𝖗 )

ic tervek:

La Familia Michoacana kartellnek célja, hogy várásoban szövetkezzen a legtöbb bűnszervezetel,
de persze az ellenségek frakciók ledominálása, kirablása, és kartellhez híven teljesn elpusztítása. A kapcsolatok kiépítésén kívúl persze van a kartelek más terve is van , drogkereskedelem, fegyverkereskedelem, emberkereskedelem.
De persze a
La Familia Michoacana hoz híven, csakis azokkal kereskedünk akik megérdemlik. És csakis azoknak értanak akik a családnak vagyis a kartellre veszélyt jelentenek, Mievl a La Familia Michoacana egy vallásos a bibliához nagyon húzzódó kartel, ezért az emberölés a legvégső módszer

Utoljára szerkesztve:
Szia nem fogta meg tetszésünket a lapod, nagyon rövidre sikeredett nagyon kevés lényegesebb dolgot tudtunk meg belőle.

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.