- 2025. 03. 30.
- 121
- 94
- LS karakter
- Nash Patel
- LV Karakter
- Treyvon Skeezy
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Olivér vagyok, 16 éves
Account ID-d?
>1919
Hány játszott perccel rendelkezel?
>15453
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Olivér vagyok 16 éves. Gimi mellett a szabadidőm nagyjából napi 4 óra kb, természetesen hétvégén és szünetekben jóval több. Hobbiam igazából az mta, sportolás és meccs nézés. A szerveren 2024 óta játszok, kisebb nagyobb kihagyásokkal. Az időm egy részét a suli, másik részt a hobbijaim, harmad részét pedig a jogosítvány megszerzése teszi ki.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Játékosok kérdéseinek teljes megválaszolása hatáskörön belül. Szerver bemutatása. Valamilyen szinten példamutatás, mint rp mint magatartás téren.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Aki aktív, s ismeri a szervert, bele tudja látni magát azokba az emberekbe akiknek segítség kell ezáltal a kérdéseket tényleg maximális segítőkészséggel tudja megtenni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Pont a fent említett indokok miatt, szeretnék ha csak egy kicsit is de segíteni a játékosokon.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Van e téren tapasztalatom, rengeteg időt tudnék erre fordítani, s tényleg maximális segítőkészséggel tudnám ezt a feladatkört elvégezni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Sulis hétköznapokon körülbelül 3-4 óra, hétvégén akár 5-6 szünetekben pedig napi 5-6-7 óra akár.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. A pláza:
A pláza a kórház mellett helyezkedik el. Itt tudnak a játékosok kb mindent megvásárolni amiket a boltokban. Sok üzlet egy helyen, hobby-s cuccok, elektronikai termékek, bank stb. Emellett legtöbbször az eventhez tartozó valutás is itt helyezkedik el.
2. Városháza:
Az újonnan regisztrált játéksok spawnolási helye, rendőrség mellett helyzkedik el. Iratok kiváltásának, meghosszabbításának helye. Munkák felvételnék lehetősége itt van. Ingatlan bejelentés, amennyiben van ingatlanja a játékosnak.
3. Autókereskedés:
Jefferson motel mellett található. A játéksok itt tudnak maguknak autót vásárolni. Amennyiben egy autó limitált kidású, és betelt a limit csak prémium pontot felhasználva tudják megvásárolni az adott autót.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>3db pozitív; Megértő, segítőkész és elszánt.
3db negatív; Könnyen magamra veszek dolgokat, néha türelmetlen vagyok illetve vannak dolgok amiken könnyen felidegesítem magam.
Utoljára szerkesztve: