FA/SA bírálatra vár Kylen Taylor unban kérelem. - supreme

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krisztiann

Újonc
2025. 03. 31.
40
12
LS karakter
Fabio Mancuso
dawn.png

Neved:
< Kylen Taylor >
Kitiltás időpontja:
<
2025.10.04.22.36 >
Kitiltás időtartama:
<
örök >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Supreme >
A kitiltás indoka:
<
Viszlát,legközelebb nem dopsz ide flasht. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Soha nem használtam flasht,de mivel a TEK nél voltam ezért mindig nálam volt.Véletlen vettem elő nem arra a számra szerettem volna nyomni,azt sem tudom hogy ha csak előveszem már ledobodik vagy külön le kell dobni.A Dawn MTA számomra nem csak egy szerver volt. Egy közösség, egy hely, ahol barátokat szerezhettem, ahol kikapcsolódhattam a mindennapok nyomása alól, ahol része lehettem valaminek, ami több egy játéknál. És ezt a lehetőséget saját hibámból veszítettem el. Nem keresek kifogásokat, nem hibáztatok mást kizárólag magamat tudom okolni, és ezért most teljes alázattal kérem a megbocsátásotokat.Nagyon sajnálom, amit tettem. Őszintén megbántam, és szívből ígérem, hogy ha kapok még egy esélyt, minden erőmmel azon leszek, hogy példamutató játékosként térjek vissza. Nemcsak a szabályokat fogom maximálisan betartani, hanem másoknak is segíteni fogok, és támogatni fogom a közösséget, hogy a Dawn MTA még jobb hellyé válhasson.
Kérlek titeket, hogy tekintsetek erre a levélre úgy, mint egy bűnbánó játékos őszinte kérésére. Tudom, hogy ti is emberek vagytok, és sokszor nem könnyű döntéseket kell hoznotok, de bízom benne, hogy látjátok bennem a változás lehetőségét.Ha úgy érzitek, hogy a bann marad – azt is elfogadom. De ha úgy döntötök, hogy adtok egy utolsó esélyt, ígérem, hogy élni fogok vele, és nem visszaélni. Minden nap hálás leszek érte, és meg fogom mutatni, hogy érdemes volt bízni bennem.
>

Utoljára szerkesztve:
Cső! Már van egy aktív kérelmed. Fölösleges többet nyitogatni... Amint lesz ideje a kitiltást osztó személynek, válaszolni fog.

• Kedvelés
Reactions: Krisztiann
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.