Kylen Taylor jelentkezési lapja .

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krisztiann

Újonc
2025. 03. 31.
40
12
LS karakter
Fabio Mancuso
tek.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 15​
2. Mesélj magadról pár mondatban. Krisztian vagyok 15 éves lassan 16.Jelenleg a helyi tüzóltóságon töltök be poziciot és amitután magamután tudok egy sikeres éretségit akkor azután seretnék menni tóvább rendőrségre.Elég gyakran vagyok aktiv rp szervereken igy van tapasztalatom.​
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért mert én tudok csapatban dolgozni és nem hátráltatni azt,hanem előre segiteni és fejlődni.Bennem meglehet bizni odafigyelő és megfontóló ember vagyok.Én tudom mikor mit csinálok és hogyan csinálom azt.​
4. Mióta játszol a szerveren? 1 éve jatszom​
4.1 Játszott perceid száma: 23 600​
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? kb 3-4 órát játszom.
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért szeretnék csatéakozni hogy megprobálhassammagamat egy ilyen életkőrben is.Minden álmom egy komoly rendvédelmi frakcionak a tagja lenni és poziciot betölteni.BIztos vagyok magamban és abban,hogy mire vagyok képes.​
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Még nem voltam​
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Én egy megbizható,bátor,kitartó és pontos karaktert töltenék be a TEK tagja ként. Egy fejlődő karakterem lenne.​
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
Képernyőfelvétel (3).png
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
Képernyőfelvétel (4).png
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
Képernyőfelvétel (6).png
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A tek feladata az hogy védjen,ottlegyen,segitsen mindott és mindazon helyen ahol szükség van a komolyabb beaatkozásokra.Elháritani rablasokat,akciokban résztvenni.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Kylen Taylor​
2. Születés helye: Los santos
3. Születés ideje: 2000.07.08​
4. Nem: Férfi​
5. Családi állapota: egyedülalló​
7. Foglalkozása: autokereskedés tulajdonosa.​
Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: red country​
11. Telefonszáma: +38-76-646-4492​
12. E-mail címe: [email protected]
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- ...Kereskedelmi szakliceum​
- ...Épitkezési mérnök​
- ...Természet tudományi szak​
- ...​
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.Igen rendelkezem éretségivel.​
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
4. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:​
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:Volt egyszer egy fegyverem ami nem volt bejelentve és ezert tartoztattak le.​
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Válasz: igen de csak keveset​
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Drogot fogyasztottam régebb amikor illegális frakcioban akcion vettem részt.​
Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.​
Kelt:2025.09.17​
Kylen Taylor​

Utoljára szerkesztve:
index.php

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését e l f o g a d t a.
Az elkövetkező 48 órában a HR Igazgatóság egy munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. További részleteket fog adni Önnek személyes interjú időpontjával kapcsolatban, illetve a további teendőivel (Meghallgatás időpontját a Meghallgatás időpontok résznél látod, hozzászólásban jelezd melyik felel meg). Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Meghallgatás előtt tanulmányozza szervezetünk szabályzatát.
Sok sikert kívánunk!
((Személyes megjegyzés: Keress fel privátban fórumon!))

• Kedvelés
Reactions: Krisztiann
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.