Kyle Fisher -- Peto

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

felix.ngy

Újonc
2025. 10. 21.
9
2
LS karakter
Tara Walsh
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Kyle Fisher.
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Peto (2-es Admin.)
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szemszögemből a ban indokolatlan volt. A hazudásról szóló részhez ennyi a hozzáfűznivalóm: -Nem volt semmiféle adminnak való hazudás, szimplán rosszul estek ki a dolgok a logból. Megértem Peto nézetét is, de egyántalán nem értek egyet az egész végkifejlettel. Többszörösen el lett mondva, nem a monitort figyeltem, hanem a billentyűzetet. FGH Helyről való rablás részre: Több admin is mondta, (mint például tegnap "tipfix"(lehet helytelenül írtam, előre elnézést.) voice-ba) hogy nincs a szerveren FGH, illetve mivel /banda rp/-sek vagyunk így sokkal lazábbak az ilyen dolgok. A múltban, (sajnos bizonyítékot nem tudok felmutatni PC váltás miatt) több admin is mondta, hogy ha egyedül van, és üres a környék, akkor nyugodtan lehet vinni embereket akárhonnan rabolni. Hanyag előRP-hez hozzáfűzni valóm nincs, majdhogy megértem azt a részt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Kérésre keresek.
Megjegyzés:

Végkifejlettben szeretném ezt az egészet átbeszélni peto-vel, illetve a sértettel ha van rá lehetőség.

Szia, a panaszt én fogom bírálni, várom a logodat az esetről, és Peto válaszát.
Bocsánat az értetlenkedésért, de az egész peto-vel folytatottról kéred? Vagy esetleg másról?

EDIT:
Most jöttem rá, hogy oda van minden logom, tegnap letöröltem a meghalytót amin a game volt véletlen, össze kevertem a másikkal.

Hali

Bizonyitekok, a log a rablasrol es a log az adminugyrol mind megtekintheto Beni szamara!

Neked leirtam mindent IG, sajnos tobbet nem tudok mondani itt sem.

Varom Beni valaszat amint megnezte a bizonyitekokat!

Utoljára szerkesztve:
Szia, a panaszt én fogom bírálni, várom a logodat az esetről, és Peto válaszát.
Szia, sziasztok, a három emberből én vagyok még az egyik érintett, logot az adminügyről tudok küldeni Kyle helyett ha megfelel. https://armin.kim/seepaste/Ngh8 , ahogy irta Kyle is az előrp tényleg eleg rövidkes viszont benne voltak a dolgok, mindegy ezt nem vitatjuk. Hárman irtuk hogy nem a képernyőt figyelte Kyle hanem a billentyűzetet (láttuk már játék közben kamerával igy bátran állitjuk hogy nem néz rá), ebből adódóan a fegyvert NEM látta hogy elő van véve(bárkivel megesik hogy mikor "W"-t szeretne nyomni viszont ir és nem látja hogy elővette akkor megy tovább ic sétálva az ember), most magam alatt fogom vágni a fát, de kiszálltam az autoból latható fegyverrel, srácok szóltak szálljak vissza, szoval ha bent maradok nem tűnt volna rablásnak, ez az én hibám volt amiről a srácok nem tehetnek, igy nekik az állitólagos fgh (ahogy Kyle is irta Tifpix SZÓBAN mondta el hogy nincs úgy fgh hely már, szeretném hogy Kylenak enyhitsetek légyszives (harmadik fél már este leülte a Jailt.) nekem pedig adjatok nagyobb büntetést mert itt én hibáztam főleg a kiszállással. Persze ha ez lehetséges, vállalom a felelősséget. (Annyit hozzátennek hogy a bant alapból nem értem, Kylenak nem sok jaile van alapbol) Várjuk majd a birálatot.😄

Na

Akkor belemegyek itt is, ha mar ooc leirtak alapjan sem ertitek.

Elovette a tec-9et, utana egybol leirta:
“Na akkor most”

Eleg egyertelmu, utana a fegyver el sem lett rakva…
Ha jol emlekszem tobb mint 1 percel kesobb sem lett elrakva es te allitottad addig nem nezted a kepernyot..
Szamomra ez eleg hihetetlen.

Jah es azt ne felejtsuk el a rablas az aruszallito depobol tortent!

Lenyegtelen minden bizonyitek lathato Beni szamara igy innentol en nekem nincs tobb mondatom ehez.

En a szankciokat nem enyhitem es nem adok nagyobb szankciot senkinek sem.
Amit adtam varjatok /uljetek le.

Na

“Na akkor most”

Ha jol emlekszem tobb mint 1 percel kesobb sem lett elrakva es te allitottad addig nem nezted a kepernyot..

Lenyegtelen minden bizonyitek lathato Beni szamara igy innentol en nekem nincs tobb mondatom ehez.

Igazabol szerintem meg mindig ertelmetlen ez a fight. El lett mondva a story, az hogy nem foglalkoztal vele es nem merlegelted at ezzel a veggel jott. hiaba hihetetlen de legalabb probat megert volna es nekem se lovi ki az idegrendszerem. meg eleve, mondtuk nem vettem eszre akkor majd el is rakom egybol amikor az rp-t irom. persze kellet volna nekem a harmadik szem ami meg oda figyel. illetve fgh-ra vissza terve, tobb admin mondta mar hogy nincs a szeron raadas nekunk bandasoknak meg annyira se. ha valami nem igy van utobbibol kerlek tuntessetek fel admin tarsaitoknak is mert nem ugy tunik hogy kepbe lennetek egymas cselekedeteivel.

Na

“Na akkor most”

Elmondtuk normálisan hogy a "Na akkor most" nem azért irta oda mert fegyverrel akart menni rá, hanem NEM vette észre, mi azzal nem tudunk mit kezdeni hogy nem hiszed el, mi hárman tudjuk mi történt (egyébként én is elővettem a fegyvert az autóban, és nem vettem észre egyből, srácok szóltak rám hogy elővettem, egyértelműen szóltunk volna Kylenak ha latjuk előveszi a fegyvert, de mi sem arra figyeltünk) az pedig hogy postás depózott a srác az sem teljesen úgy volt mert akkor hagyta abba a munkát egyébkent, az pedig hogy az egyik admin ezt, a másik pedig azt mondja lehet az nem a mi hibánk, ezt te is tudod jól Peto, nem látunk bele az adminok fejébe hogy akkor lehet-e vagy nem, mivel többen mondták azt hogy lehet, ugy voltunk vele hogy akkor rabolunk embert és kipakoljuk. (szankiót pedig leültük ketten, de akkor is vállalnék át Kyle büntetéséből mert NEM hazudott)

• Haha
Reactions: WhyYouLooser
Sziasztok!

Végig olvastam a Petotől, és tőletek kapott bizonyítékokat és megérkeztem a bírálattal.
Elsősorban kezdjük azzal, hogy ilyen, hogy nincs FGH sehol eléggé nagy butaság, és az, hogy illegálosok vagytok nem fog mentesíteni az alól, hogy bárkit bárhonnan rabolgassatok. Az előrptek igen csak kevéske és gyenge lett, erre legközelebb figyeljetek oda.
Nehezen tudom elhinni, hogy nem vetted észre, hogy elővetted a fegyvert, mivel ha a chatet nézed is jelzi, illetve a kezedben is megjelenik sőt a jobb oldalon is jelzi a töltényeid stb. Furcsa véletlen, hogy még a pk-ban is erre hivatkozol, hogy te nem vetted észre,
Az elővett fegyver után pedig be is írtad a "na akkor most"-ot. Ennek függvényében én sem tudom elhinni, hogy ezt nem vetted észre.

A szankciót jogosan kaptátok, az adminisztrátor pedig nem hibázott az ügy során.
Várd le a büntetésed.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.